MUNJE U BARIČU: Još jedno "dete" je odlučilo da se vrati u klub!

Autor:

Sport

08.06.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova želja trenera je ispunjena.

MUNJE U BARIČU: Još jedno "dete" je odlučilo da se vrati u klub!

Foto: FK Munja Barič

Stiže pojačanje

Prvenstvo je za klub završeno pre nepunih nedelju dana, a uprava kluba je već uspela da dogovori dva jako vredna transfera za sledeću sezonu. 

Republika

Fudbalski klub Munja iz Bariča "aktivirao" je opet seniorski tim 2020. godine, od tada se ekipa takmiči u okviru Opštinske lige Obrenovac, gde beleži solidne rezultate, uglavnom je to na kraju sezone bio plasman na sredinu tabele.

Uprava kluba odlučila je da odmah nakon kraja sezone, u kojoj je ekipa stigla do plasmana na četvrto mesto, krene sa jačanjem igračkog kadra. Pre par dana potvrđeno je da je dres sastava iz Bariča zadužio mladi i perspektivni golman, Nedeljko Topalović (19), a sada je stigla i potvrda drugog letnjeg transfera.

Još jedno "dete kluba" se vraća u dres Munje, Dušan Stanojević (19), momak koji je prve fudbalske korake napravio u školi fudbala iz Bariča, odakle je otišao u Zvezdaru, a sada se vraća u dobro poznate boje nakon perioda u Prvoj Iskri.

Stanojević je bio jedan od lidera svoje generacije, koja je nastupala u omladinskoj kategoriji. Reč je o fudbaleru koji igra na poziciji štopera, odlikuje ga odličan skok i duel igra, bez mnogo razmišljanaj prihvatio je poziv uprave i izrazio je želju da igra sa iskusnim Đurićem i Jovićem, kako bi sticao iskustvo uz njih.

Dušan je bio velika želja trenera, koja je sada ispunjena. Kako se može čuti iz kluba u narednom periodu očekuje se još dolaznih transfera, šef stručnog štaba Munje je "pikirao" pojačanja, i sad je na čelnim ljudima kluba da pokušaju da ih dovedu. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading