AKO JE OVAKAV POČETAK, KAKO ĆE BITI DO KRAJA: "Transfer bomba" u Bariču - kapiten srpskoligaša stiže da povede klub ka šampionskom peharu!

Autor:

Sport

05.06.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ozbiljan transfer, a još "letnja pijaca" nije ni počela.

AKO JE OVAKAV POČETAK, KAKO ĆE BITI DO KRAJA: "Transfer bomba" u Bariču - kapiten srpskoligaša stiže da povede klub ka šampionskom peharu!

Foto: FK Munja Barič

Proteklog vikenda završeno je prvenstvo Opštinske lige Obrenovac, do titule pravaka stigao je Borac sa Ušća koji će ići direktno u viši rang takmičenja, dok će drugoplasirana Budućnost iz Zvečke u baraž za plasman u Prvu beogradsku ligu.

Republika

Fudbalski klub Munja iz Bariča sezonu je završio na četvrtom mestu na tabeli, sa 50 osvojenih bodova, 14 manje u odnosu na prvaka. Da nije bilo krize sredinom prvenstva, u kojoj je na četiri vezane utakmice osvojen samo jedan bod, verovatno da bi se ekipa umešala u borbu za najviši plasman.

Sezona je sada završena, igrači idu na zasluženi odmor, ali su uprava i trener kluba iz Bariča već prionuli na posao po pitanju jačanja igračkog kadra.

Odmah po otvaranju letnjeg prelaznog roka dres Munje zvanično zadužiće Nedeljko Topalović (19). Reč je o mladom i perspektivnom golmanu je protekli period proveo u redovima Prve Iskre iz Bariča, gde je uglavnom beležio minute u omladinskoj selekciji, ali je bio priključen i radu prvog tima.

Topalović je "dete kluba", momak koji je uvek bio uz sastav iz Bariča, pratio je svaku utakmicu, radovao se svakoj pobedi i nervirao za svaki poraz, zajedno sa svim ostalim igračima. Nedeljko dolazi sada kao veliko pojačanje, imajući u vidu da je bio kapiten u omladinskoj selekciji, a isto tako je upoznat i sa radom prvog tima koji je nastupao u Srpskoj ligi Beograd. 

Na veliko zadovoljstvo svih u Bariču, kao i samog igrača, saradnja je dogovorena i ista će biti ozvaničena prvog dana letnjeg prelaznog roka.

Imajući u vidu kako su čelni ljudi Munje počeli jačanje igračkog kadra, nema sumnje da nas očekuje jako zanimljivo leto, i da će klub iz Bariča u predstojećoj sezoni pokušati da se bori za najviši plasman i promenu ranga.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading