VREMENSKE NEPRILIKE SU BILE JAČE OD FUDBALA: Ništa od derbija! Promocija šampionskih majica pomerena je za sredu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.05.2024

12:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Želje je bilo, ali je obilna kiša ipak uzela svoj danak.

VREMENSKE NEPRILIKE SU BILE JAČE OD FUDBALA: Ništa od derbija! Promocija šampionskih majica pomerena je za sredu!

Foto: OFK Napredak Markovac

Fudbaleri OFK Napretka iz Markovca već su obezbedili šampionski pehar u okviru Zone Podunavsko-šumadijske i od predstojeće jeseni krenuće u žetvu trećeligaških bodova u okviru zapadne grupe srpksoligaškog karavana.

 

Prethodnog vikenda, u utakmici bez rezultatskog značaja, OFK Napredak je poražen na gostovanju u Topoli gde je ekipa Karađorđa slavila rezultatom 2:0, a svi u Markovcu su sa velikim nestrpljenjem očekivali derbi protiv velikog rivala Morave iz Velike Plane koja je tokom aktuelne takmičarske godine važila i za najvećeg konkurenta u borbi za šampionski pehar.

Međutim, obilna kiša koja je padala i na sam dan utakmice natopila je travnatu podlogu na stadionu "Stari hrast", a i pored želje predstavnika oba tima, sudije navedenog meča u konsultaciji sa delegatom i komesarom za takmičenje, doneli su odluku da se meč odloži.

Već sada se zna da će Planjani gostovati u Markovcu u sredu 29. maja sa početkom od 17 časova.

Foto: Sport026.rs

Travnata podloga na stadionu "Stari hrast" bila je natopljena vodom

 

Tog dana će klub predstaviti i nove prigodne šampionske majice koje će zasigurno predstavljati svim navijačima uspomenu na istorijsko klupsko ostvarenje.

Treba podsetiti da su pre samo 365 dana fudbalri OFK Napretka iz Markovca stigli do šampionskog pehara u Podunavskoj okružnoj ligi, a već od naredne jeseni će krenuti u žetvu srpskoligaških bodova.

Još jednom se potvrdilo da kada na čelo kluba dođu entuzijasti i ljudi sa vizijom, "samo nebo je granica"...

Da podsetimo, nakon derbi meča sa Moravom iz Velike Plane, Markovčani će tačku na aktuelnu sezonu staviti u Šetonji gde će se sastati sa ekipom Omladinca.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading