DERBI KOJEG SE NE BI POSTIDELI NI BEOGRADSKI VEČITI RIVALI: Došli, videli i pobedili – Podrinje u Zavlaci stiglo do šampionskih bodova!?

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.05.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jednom se potvrdilo da se „Niže lige“ i portal Republika.rs nalaze uvek u epicentru srpskih fudbalskih zbivanja.

 

Nisu igrali beogradski večiti rivali Crvena zvezda i Partizan, ali jeste bio derbi koji je doneo sve ono što fudbal može da pruži. Sjajni potezi, šanse, golovi, pune tribine, čarke na terenu, javne opomene,..., obeležili su duel u Zavlaci gde je domaće Jedinstvo dočekalo velikog protivnika iz Lozničkog polja, ekipu Podrinja.

 

 

Pristalice dveju ekipa napravile su pravu južnoameričku atmosferu koja je bila dodatni motiv igračima na zelenom tepihu da pruže sve ono što u ovom momentu mogu.

Možda i ključni trenutak derbija dogodio se polovinom prvog poluvremena kada je golman Nikola Anđelković u pokušaju da prekine kontranapad gostiju, nesmotreno igrao rukom van svog šesnaesterca i za delioca pravde Marka Markovića dileme nije bilo. Čuvar mreže Jedinstva morao je „ranije na tuširanje“.

Brojčanu prednost gostujući fudbaleri su uspeli da iskoriste u samom finišu meča i da rezultatom 3:1 stignu do bodova koji ih stavljaju u poziciju najozbiljnijeg kandidata za osvajanje šampionskog pehara u okviru Mačvanske okružne lige.

 

Nakon sjajne fudbalske predstave koja je izazvala veliko emotivno pražnjenje, svoje utiske o svemu što se događalo na zelenom tepihu, izneli su trener Jedinstva iz Zavlake Slaviša Radivojević, kao i fudbaler Podrinja, Nenad Dragićević.

Kako je protekla poseta „Nižih liga“ Zavlaci, možete ekskluzivno pogledati u petak 24. maja od 20 časova na YouTube kanalu Republika news.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading