NAVIJAČI, OBRATITE PAŽNJU: Važno saopštenje crveno-belih! Sve je spremno za spektakularnu proslavu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.05.2024

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

San generacija kluba je konačno ostvaren.

NAVIJAČI, OBRATITE PAŽNJU: Važno saopštenje crveno-belih! Sve je spremno za spektakularnu proslavu!

Foto: FK Jedinstvo Ub

Subota 18. maj 2024. godine ostaće večito upisana zlatnim slovima u nalamila Fudbalskog kluba Jedinstvo sa Uba.

 

Upravo tog dana crveno-beli sa stadiona "Dragan Džajić" zabeležili su minimalni trijumf rezultatom 1:0 na "AdmiralBet Areni" u Sremskoj Mitrovici protiv domaćeg Radničkog, čime su i matematički obezbedili drugu poziciju na tabeli ovosezonske Prve lige Srbije, što im omogućava direktnu prohodnost u elitni rang srpskog klupskog fudbala u kojem će se naći prvi put u 104 godine dugoj klupskoj istoriji.

Takođe će u klupskim analima ostati upamćeno da je strelac presudnog pogotka bio sjajni Kvaku Karikari kojem je to 15. pogodak u takmičarskoj 2023/24 godini, a sjajni napadač iz Gane imaće prilike da u poslednjem prvenstvenom meču protiv Smedereva 1924 da poboljša golgeterski učinak i možda čak ugrozi aktuelnu "zlatnu kopačku Prve lige", fudbalera OFK Beograda, Dejana Georgijevića koji se trenutno nalazi na brojci od 16 golova.

 

 

Poslednji ovosezonski prvenstveni meč ekipa Jedinstva će odigrati na svom stadionu u petak 24. maja protiv Smedereva 1924, a uoči samog meča biće upriličena i proslava povodom istorijskog ostvarenja.

Tim povod klub se obratio javnosti i navijačima saopštenjem koje prenosimo u celosti:

- Mole se navijači da u petak 24. maja dođu 20 minuta pre početka susreta sa Smederevom 1924. Pred samu utakmicu održaće se ceremonija dodele priznanja za najbolje pojedince u protekloj sezoni. Takođe, klub će navijačima podeliti lopte sa potpisima igrača koji su izborili plasman u Superligu Srbije.

Foto: FK Jedinstvo Ub

Klub se obratio svojim vernim navijačima

 

Da podsetimo, utakmica između Jedinstva i Smedereva 1924 igra se od 17 časova, a gosti na stadion "Dragan džajić" dolaze sa imperativom osvajanja bodova, s obzirom da će samo u tom slučaju imati priliku da se domognu baraža za popunu superligaškog karavana, ali će istovremeno morati da odsluškuju kretanje rezultata u Odžacima gde Tekstilac dočekuje potpuno rasterećenu šabačku Mačvu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading