LORENCO OVO NIJE ZASLUŽIO: Braun povlači OČAJNIČKI POTEZ kako bi se DODVORIO Špancima!

Autor:

Sport

19.09.2022

06:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izdržao je sve kritike i popeo se na krov Evrope!

LORENCO OVO NIJE ZASLUŽIO: Braun povlači OČAJNIČKI POTEZ kako bi se DODVORIO Špancima!

Foto: Tanjug/AP

Dul Brauna (Španija) i Poarjea (Francuska) tokom finala Eurobasketa

Lorenco Braun, član idealne petorke Evropskog prvenstva, izjavio je da nije zaslužio osporavanja na Pirinejima, a otkrio je da je odlučio da uzme učitelja španskog jezika, kako bi ga potpuno savladao do naredne reprezentativne akcije.

Verovao sam od starta. To mi je bio cilj kada sam došao u reprezentaciju. Trpeo sam kritike zbog jezičke barijere, ne znam ni ja čega... Na kraju krajeva svi pričamo istim jezikom na terenu. Svejedno je koje ste boje, odakle ste, mi smo pre svega ljudi. Ovo su moja braća i zlatna medalja dovoljno govori - naveo je bivši plejmejker Crvene zvezde, a potom je dodao:

 

 

Naučio sam dosta španskog, ali ne mogu još sve da posložim. Kada stignem u Tel Avivu uzeću učitelja španskog i narednog leta ću pričati tečno - podvukao je organizator igre "Crvene furije".

Braun je izrazio svoju fasciniranost pristupu Rudija Fernandeza obavezama u dresu sa nacionalnim grbom.

Naučio sam mnogo od njega. Igrao je kroz povredu, zauzimao se za svakog igrača i vodio je na terenu. Pogađao velike trojke, bacao se po terenu. Voli mnogo svoju zemlju i žrtvovao je svoje telo da bi osvojio medalju i veoma sam ponosam što sam bio deo njegovog tima - reči su Lorenca Brauna koji je finalni susret sa Francuskom okončao sa dabl-dabl učinkom od 14 poena i 11 asistencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading