PREMINUO POZNATI SPORTISTA! Dan pre smrti objavio OVO! (FOTO)

Autor:

Sport

16.10.2024

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imao impresivnu karijeru.

PREMINUO POZNATI SPORTISTA! Dan pre smrti objavio OVO! (FOTO)

Foto: Pixabay

Preminula legenda Bundeslige

Poznati brazilski MMA borac, Giljerme Vaskonselos, preminuo je iznenada u 38. godini života. Vest o njegovoj smrti šokirala je javnost, naročito zbog toga što je samo dan pre toga objavio fotografiju posle treninga na svom profilu na društvenoj mreži Instagram.

Vaskonselos je imao impresivnu karijeru, sa 16 borbi iza sebe, uključujući i jednu borbu u UFC-u. Nakon toga, postao je deo organizacije "Belator", gde je ostvario tri pobede i tri poraza. Njegov trener, Kristijano Lazarini, odao je počast Vaskonselosu putem poruke na Instagramu, ističući njegovu hrabrost i nepobedivost u trenucima haosa.

Da stvar bude još šokantnija, dan pre svoje iznenadne smrti, Vaskonselos je objavio fotografiju posle treninga na Instagramu. Ova objava je dodatno potresla javnost i izazvala veliku pažnju među njegovim pratiocima na društvenim mrežama.

 

 


Poslednji trening brazilskog borca održan je u dvorani "Grasie Bara", gde je verovatno radio na svojoj veštini i pripremao se za buduće borbe. Lazarini je istakao da je Vaskonselosov MMA debi i pobeda nad borcem koji je imao 10 pobeda u nizu bila jedan od najsvetlijih trenutaka u njegovoj karijeri, naglašavajući njihovu blisku saradnju i putovanja koja su delili.

Iako uzroci Vaskonselosove smrti nisu poznati, njegova iznenadna smrt ostavila je prazninu u MMA svetu i među njegovim obožavaocima. Porodica borca podelila je tragičnu vest sa javnošću, ostavljajući mnoge u šoku i tuzi.

Ostaje da se vidi kako će MMA zajednica i fanovi odavati počast Giljermeu Vaskonselosu i kako će se sećati njegovog nasleđa u svetu borilačkih veština.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading