TEKVONDO KLUB "VUKOVI" TRIJUMFOVAO NA TURNIRU: Prvo mesto u A klasi (FOTO)

Autor:

Sport

01.10.2024

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko bravo.

TEKVONDO KLUB "VUKOVI" TRIJUMFOVAO NA TURNIRU:  Prvo mesto u A klasi (FOTO)

Foto: Printscreen/vukovi_tekvondoakademija

Tekvondo klub Vukovi

Tekvondo klub "Vukovi" ponovo je potvrdio svoj status jednog od najboljih klubova u Srbiji, osvojivši prvo mesto na trećem Sparta čelendž turniru. Pioniri kluba su pokazali izuzetnu borbenost i posvećenost, što im je donelo prvo mesto u A klasi, kako u pojedinačnim borbama, tako i u ukupnom plasmanu.

Na ovom prestižnom takmičenju, klub je osvojio brojne medalje u različitim uzrasnim i težinskim kategorijama, što je još jednom istaklo snagu i kvalitet ekipe.

Zlato su osvojili Stefan Šubarić, Marija Kos, Bojan Ristić, Iva Vuletić, Petar Bjelobaba, Strahinja Đurić, Filip Vukelić i Sara Jokić. Srebrne medalje pripale su Jeleni Vuković, Leni Savković, Mladenu Zavišiću, Nađi Dojčinović, Petri Didanović, Uroš Antanasković, Aleksa Šapić i Nađa Dragojević.

Dok su bronzu osvojili Kalina Krstić, Teodora Mićunović, Luka Teofilović i Nikolina Vuković.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @vukovi_tekvondoakademija

Prisetimo se da je na nedavno održanom prvenstvu Beograda, tekvondo klub "Vukovi" zabeležio je veliki uspeh, osvojivši prvo mesto u ukupnom plasmanu.Takmičenje je okupilo najbolje borce iz prestonice i Srbije bilo je prava prilika za pokazivanje veština i borbenog duha, a "Vukovi" su ponovo dokazali da su među najboljima.

- Sjajan i veliki trenutak za naš klub. Jako smo ponosni na naše takmičare. Ovo je samo jedan od koraka ka ostvarivanju naših dugoročnih ciljeva - izjavili su tada treneri "Vukova", Đorđe Marčetić, Nikola Čolić i Marko Jovanović, izražavajući zadovoljstvo postignutim uspehom, ističući da je ovo samo jedan od koraka ka dugoročnim ciljevima kluba. 

Ovaj klub svojim rezultatima nastavlja da gradi reputaciju kao najbolji mladi klub u Srbiji, potvrđujući da pred njima stoje veliki izazovi i uspešni projekti u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading