LEŽALJKE SKUPLJE NEGO SMEŠTAJ U APARTMANU! Srpski turisti šokirani, Grci bezobrazno podigli cene - ZA PRVI RED MORATE DA DATE 60 EVRA!

Autor:

Putovanja

05.07.2024

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dočekalo ih neprijatno iznenađenje!

LEŽALJKE SKUPLJE NEGO SMEŠTAJ U APARTMANU! Srpski turisti šokirani, Grci bezobrazno podigli cene - ZA PRVI RED MORATE DA DATE 60 EVRA!

Foto: Shutterstock

Cene ležaljki i suncobrana u Grčkoj variraju, u nekim delovima su oko desetak evra, dok u drugim mogu koštati skoro kao noćenje u apartmanu. Ove cene se svake godine menjaju, a njihov nagli skok najviše zavisi od povećanog broja turista i aktuelnih ekonomskih prilika.

Posetioci omiljene letnje destinacije, Grčke, svake godine dele svoja iskustva na društvenim mrežama, uključujući informacije o gužvama, najboljim mestima za odmor i, najbitnije, cene hrane, pića, ležaljki i drugih usluga.

U Fejbuk grupi „Live from Greece“ jedan pratilac je napisao da je trenutna situacija sledeća u Kefaloniji, na Costa Costa Beach.

Suncobran i dve ležaljke od 1. jula do 31. avgusta koštaju 40 evra, ali za prvi red ležaljki potrebno je da izdvojite 60 evra, a za drugi red 50 evra.

Članovi grupe odmah su iskoristili priliku da se našale na cenu koja ih je neprijatno iznenadila.

„A poslednji red?“, „Skuplja ležaljka od kreveta“, „Samo pod uslovom da ustanete u šest ujutru“, „Na Kipru dve ležaljke i suncobran su 7.5 evra na svim plažama“, „Prvi red je u vodi, zato su skuplje“, pisali su korisnici u komentarima ispod objave o cenama ležaljki.

Skoro svaka turistička agencija, ali i portali posvećeni letovalištima uvek naznače da cene ležaljki i suncobrana na plažama ne treba da brinu turiste jer, po njihovim rečima, uvek postoji deo plaže na kojem možete sami da postavite svoj suncobran i peškir.

(Novosti)

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Boba NS

05.07.2024 11:02

Braća prepisuju od Italijana i Francuza