ZAŠTO NE TREBA DA NOSITE KARTICE U NOVČANIKU? Stvari koje odbijaju novac, a mi mislimo da donose sreću!

Autor: Aleksandar Novaković

Lifestyle

17.06.2024

00:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako poštujete Feng Šui pravila, onda znate šta sve morate da uradite da biste privukli novac i blagostanje.

ZAŠTO NE TREBA DA NOSITE KARTICE U NOVČANIKU? Stvari koje odbijaju novac, a mi mislimo da donose sreću!

Foto: Shutterstock

Ovaj drevni kineski sistem veruje u održavanje reda, čistoće i organizovanosti kako bi se stvorio slobodan prostor za protok pozitivne energije. Kako biste privukli novac, važno je osloboditi se negativnih uverenja i pronaći pozitivan pristup prema novcu.

Negativna uverenja o novcu

Feng Šui podstiče ljude da se fokusiraju na načine kako da umnože obilje koje zaslužuju, umesto da se zadržavaju na nedostatku, dugovima i nemogućnosti da zarade. Ovakav pristup može značajno uticati na privlačenje pozitivne finansijske energije.

Energetska čistoća novčanika

Prema Feng Šuiju i verovanjima iz različitih kultura, određene stvari koje mnogi nose u novčaniku mogu odbijati energiju novca. Na primer, polomljene stvari poput nakita ili otkačenih dugmadi smatraju se lošim za energiju novca.

Foto: Shutterstock

Račune nikako ne smete da držite u novčaniku

Takođe, skladištenje računa u novčaniku može privući dodatne troškove, dok suve deteline sa četiri lista, iako popularne, zapravo mogu doneti stagnaciju u protoku novca.

Miris novca i gomilanje kartica

Feng Šui takođe naglašava važnost održavanja čistog mirisa novca, bez mešanja sa drugim mirisima. Takođe, gomilanje kreditnih kartica ili kartica sa popustom može blokirati priliv dobre finansijske energije, te se preporučuje da se drže odvojeno u drugom novčaniku ili torbici.

Eliminisanje dugovanja i računa

Konačno, feng šui upozorava da dugovanje i čuvanje računa, posebno neplaćenih, pored novca može dovesti do iznenadnih troškova i odliva novčane energije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading