HOROSKOP DREVNIH MAJA OTKRIVA: Koji znakovi neće znati šta će od para do kraja 2024. godine

Autor:

Lifestyle

13.06.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema godišnjem horoskopu drevnih Maja tri znaka će u 2024. godini procvetati.

HOROSKOP DREVNIH MAJA OTKRIVA: Koji znakovi neće znati šta će od para do kraja 2024. godine

Foto: Shutterstock

Njima će ići sve od ruke na svim poljima, a sreća će ih pratiti do kraja godine, pa je ovo idealno vreme da se povuku neki potezi koji će se sigurno isplatiti.

Zmija (2. april – 29. april)

Osobe rođene u znaku Zmije prema horoskopu drevnih Maja mogu da očekuju veći priliv novca u 2024. godini. Ovaj period će biti obeležen ostvarenjem svih zamisli, kako na poslovnom, tako i na ljubavnom planu. Ideje će biti uspešno realizovane, a rezultati rada će biti vidljivi već tokom leta. Sreća, blagostanje i konstantan priliv novca pratit će ih do kraja godine.

Foto: Shutterstock

Tri znaka neće znati šta će od para

Šišmiš (26. jul – 22. avgust)

Za predstavnike ovog znaka, 2024. godina će biti sudbinska jer će pronaći srodnu dušu. Mnogi Šišmiši će upoznati svoju lepšu ili jaču polovinu na nekom društvenom ili poslovnom događaju već tokom leta. Ljubav na prvi pogled će im promeniti život, a mnogi će čak izgovoriti sudbonosno "da" upravo u ovoj godini.

Gušter (13. decembar – 9. januar)

Osobe rođene u znaku Guštera doživeće duhovni preobražaj u 2024. godini, što će značajno podići kvalitet njihovog života. Tokom cele godine uživaće u svim segmentima života, a od jeseni ih očekuje drastično poboljšanje finansijske situacije. Na polju ljubavi očekuju ih nove avanture u kojima će voleti i biti voljeni, dok će se oslobađati svih loših i toksičnih odnosa, osećajući se preporođeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading