BJANKA NIŠTA VIŠE NE OSTAVLJA MAŠTI: Prošetala restoranom bez donjeg veša, ispod providnog ogrtača sve se videlo ŠOK PAPARACO (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga slavnog repera odlučila je da se u restoranu pojavi bez donjeg veša.

BJANKA NIŠTA VIŠE NE OSTAVLJA MAŠTI: Prošetala restoranom bez donjeg veša, ispod providnog ogrtača sve se videlo ŠOK PAPARACO (FOTO)

Foto: TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bjanka Sensori, supruga repera Kanjea Vesta, izazvala je pažnju svojim provokativnim izdanjem tokom večere u restoranu Il Palagio u Firenci u Italiji. Ona se odlučila za haljinu koja je malo toga ostavila mašti, bez donjeg veša ispod providnog ogrtača. Sa druge strane, njen suprug je nosio ležernu odeću, kombinujući belu majicu dugih rukava, pantalone i patike.

Ovo nije prvi put da je ona privukla pažnju svojim izazovnim modnim izborima. Nedavno su leteli ekonomskom klasom za Tokio, gde je ona šokirala svojim izdanjem u provokativnom bodiju i istakla svoju zadnjicu tokom šopinga. Ipak, ovog puta je njen izgled bio nešto drugačiji - sa sređenom kosom skupljenom u punđu i blagom šminkom, nosila je kišni mantil inspirisan haljinom visokog izreza, sa prozirnom bluzom koja je otkrivala njeno telo.

Foto: TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Šok stajling Bjanke Senzori u restoranu


Ipak, par nije prošao bez skandala. Nedavno je bivša asistentkinja Lauren Piskota podnela tužbu protiv Kanjea Vesta za se*sualno uznemiravanje, optužujući ga za neopravdani otkaz i kršenje ugovora. On je uzvratio tvrdnjama, optužujući je da je tražila platu od 4 miliona dolara, te je najavio podnošenje kontratužbe, ali to još uvek nije učinio, piše "Dejli mejl".

U tužbi devojka je tvrdila da je bračni par Vest učestvovao u orgijama i da su se hvalili se*sualno eksplicitnim telefonskim pozivima. 

U tužbi koju je podnela Vrhovnom sudu u Los Anđelesu tvrdila je da joj je Vest takođe često slao eksplicitne SMS poruke i slike. To je uključivalo video na kojem se vidi kako ima intiman odnos i deljenje informacija o svom intimnom životu i, kako je tvrdila, sve u pokušaju da je natera da se pridruži, tvrdila je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading