NA SESTRINU SAHRANU DOŠLA SAM U VENČANICI: Mnogi su me osudili, a kada čujete zašto sam to uradila, RIDAĆETE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moja sestra i ja smo bile jako bliske. Kada je umrla, bila sam van sebe, rekla je u anonimnoj ispovesti jedna žena.

NA SESTRINU SAHRANU DOŠLA SAM U VENČANICI: Mnogi su me osudili, a kada čujete zašto sam to uradila, RIDAĆETE!

Foto: shutterstock

Mlada plače

Jedna žena je izazvala opšti haos nakon što je otkrila da je nosila venčanicu na sahrani svoje sestre.

Ona je objasnila kako je njena 32-godišnja sestra neočekivano preminula, ostavljajući je u emotivnom "haosu". U ispovesti je objasnila šta se desilo i zbog čega je poželela da obuče venčanicu.

- Moja sestra i ja smo bile jako bliske. Kada je umrla, bila sam van sebe. Plakala sam dok me grlo nije toliko bolelo da jedva mogu da govorim. Nisam mogla da mislim ni o čemu osim koliko mi nedostaje - rekla je u ispovesti za Redit.

Dok je tugovala za sestrom, žena kaže da nije mogla da pronađe energiju da održava svoju ličnu higijenu ili obavlja kućne poslove.

- Moja kuća je bila u potpunom haosu, ali nisam mogla da pronađem volju da bilo šta uradim povodom toga. Do dana sahrane, bila sam takva mesecima. Jedini čisti komad odeće u mom ormanu bio je moja venčanica. Nisam htela da moja porodica brine zbog mene, pa sam obukla tu čistu haljinu, našminkala se, stisnula se i krenula ka sahrani. Ceremonija je bila neverovatna i dirljiva, bilo je ogromno iskazivanje ljubavi i gubitka i zaista mi se činilo kao da se smeška sa neba - dodala je.

Foto: shutterstock

Devojka došla u venčanici na sahranu sestre

Međutim, nakon sahrane, porodica je počela da joj šalje poruke osuđujući je zbog "pokušaja da zaseni sestru na njen tužan dan". Želeći da zna da li je pogrešila, dodala je:

- Iskreno mislim da je to ono što bi ona htela.

Dok su se većina korisnika složili da je reakcija njene porodice "preterana", drugi su je uputili da potraži pomoć stručnjaka zbog gubitka važne osobe. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mile

12.06.2024 14:53

Ovo je razmažena budala koja privlači pažnju na sestrinoj sahrani na totalno izopačen način. Ovo je gore od onih koji kleknu i prose devojku na tuđoj svadbi.