KO BI OVOME ODOLEO? Parfem sa mirisom SPALJENIH guma i trešnjinog cveta!

Autor: Aleksandar Novaković

Lifestyle

07.06.2024

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisan je nedavno iznenadio ljubitelje automobila najavom lansiranja parfema pod nazivom "Smell My Dust".

KO BI OVOME ODOLEO? Parfem sa mirisom SPALJENIH guma i trešnjinog cveta!

Foto: Chris Putnam / imageBROKER / Profimedia

Ovaj neobičan potez izazvao je dosta pažnje i interesovanja, a sam miris je opisan kao kombinacija trešnjinih cvetova i dima spaljenih automobilskih guma. Iako se ovo može činiti kao marketinški trik, Nisan tvrdi da zaista planira da proizvodi i prodaje ovaj miris, spajajući esenciju svog trkačkog tima Formule E sa mirisom parfema.

Neobičan marketinški potez

Ovaj potez japanskog proizvođača automobila izazvao je podeljene reakcije među ljubiteljima automobila i parfema. Dok su neki oduševljeni originalnošću i hrabrošću brenda Nisan, drugi su skeptični i smatraju da je ovo samo marketinški trik bez stvarne vrednosti.

Ipak, činjenica da je sam miris kreiran uz korišćenje sićušnih ostataka guma Formule E dodatno podstiče znatiželju i postavlja pitanje - kako zapravo miriše "Smell My Dust"?

 

 

Detalji mirisa

U saopštenju Nisana, opisano je da miris spaja tonove sakure (cveta japanske trešnje) sa mirisom ostataka guma s trkačkih automobila Nissan e-4ORCE 04. Kombinacija trešnjinih cvetova, ruzmarina, spaljenog šećera i drvenastih tonova trebalo bi da stvori iznenađujuću i upečatljivu kombinaciju.

Ovo definitivno nije tipičan miris koji se može naći na tržištu, što bi moglo privući pažnju avanturistički nastrojenih ljubitelja parfema.

Ograničena dostupnost i visoka cena

Ukoliko se Nisan zaista odluči na prodaju ovog parfema, očekuje se da će proizvod biti vrlo ograničen i skup, s obzirom na specifičnost i ekskluzivnost samog mirisa.

Ovo bi moglo da privuče kolekcionare i istinske ljubitelje brenda Nisan, ali bi istovremeno moglo predstavljati prepreku za širu potrošačku bazu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading