VODITELJKA PROGUTALA ONO UŽIVO U PROGRAMU: Krenula da pravi grimase, pa shvatila da se videlo (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ipak je ostala pribrana i pročitala vesti do kraja.

VODITELJKA PROGUTALA ONO UŽIVO U PROGRAMU: Krenula da pravi grimase, pa shvatila da se videlo (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/memezar

Vanesa Velč, poznata novinarka i voditeljka TV stanice Boston 25 News, nedavno je postala tema broj jedan na društvenim mrežama nakon neobičnog incidenta tokom jednog od svojih televizijskih nastupa. Dok je mirno čitala vesti, dosadna muva je sletela na njene trepavice, a zatim, neverovatno, uletela je direktno u njena otvoren usta! Umesto da se zbuni ili prekine program, Vanesa je pokazala neverovatnu profesionalnost i nastavila sa programom, čak iako je bila vidno iznenađena. Ovaj događaj je izazvao veliku pažnju na društvenim mrežama, gde su korisnici izrazili divljenje njenom sposobnošću da ostane fokusirana tokom "živog" programa.

Nakon ovog neobičnog događaja, reakcije javnosti su bile veoma pozitivne. Mnogi su istakli Vanesinu profesionalnost i hrabrost u ovakvoj situaciji. Njen primer je pokazao koliko je važno zadržati prisebnost i profesionalnost čak i u neočekivanim okolnostima, a mnogi su je proglasili novim herojem televizije.

Ipak, ne misle svi da je progutala muvu već da je bila u pitanju veštačka trepavica. Snimak je postao viralan na mrežama i beleži čak više od 30 miliona pregleda. Takođe, ima oko 250.000 lajkova, a ljudi su bili oduševljeni profesionalizmom.

- Nikada nisam videla taj nivo profesionalizma - stoji u jednom komentaru.

- Molim vas recite mi da je to bila trepavica - pisali su.

- Nisam znala da trepavica leti - komentarisali su pojedini.

- Dajte ovoj ženi povišicu! - poručuju.

Šta mislite, da li je pre progutala muvu ili veštačku trepavicu?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Lola

31.05.2024 14:02

Iskusna gutačica.