ONE SU KVARTARNE BLIZANKINJE, A NEMAJU ISTE RODITELJE: Identično izgledaju, u isto vreme rođene, ali žive sa različitim roditeljima

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova dva para totalno su oduševila mreže!

ONE SU KVARTARNE BLIZANKINJE, A NEMAJU ISTE RODITELJE: Identično izgledaju, u isto vreme rođene, ali žive sa različitim roditeljima

Foto: Printscreen/tiktok/@todayshow

Beba

Venesa i Kerisa Sealbi su bliznakinje, i venčale su se sa blizancima, po imenu Lukas i Jakob. Venesa i Lukas imaju petomesečnu ćerku po imenu Adrijana, dok Kerisa i Džejkob imaju19-mesečnu devojčicu Sofi. Adrijana i Sofi su rođaci, ali takođe i genetske sestre, poznato kao kvartarne bliznakinje. To znači da dve bebe dele DNK.

- Za nas je to zaista super iskustvo. Oni će biti kao blizankinje i odrastaju zajedno - rekli su u jednoj emisiji.

Takođe, one i žive u istom kraju, te se stalno viđaju i provode vreme zajedno. Nadaju se da će Venesa i Kerisa ponovo zatrudneti u isto vreme, kako bi svoju drugu decu odgajali kao da su bliznakinje. Venesa i Kerisa nikada nisu planirale da se zabavljaju sa blizancima, jer obe imaju potpuno različite tipove, ali su se zaljubile u Džejkoba i Lukasa nakon samo jednog dvostrukog sastanka.

Parovi sada kažu da zaista uživaju u zabavljanju sa blizancima jer se razumeju na jedan poseban način.

- Pre nego što smo upoznali Lukasa i Džejkoba, momci nisu razumeli zašto moramo da provodimo toliko vremena zajedno. Oni bi se uznemirili ako bih rekla: "Želim da idem na večeru sa Venesom, samo ona i ja“ - priča Kerisa, prenosi "San".

Foto: Printscreen/tiktok/@todayshow

Ove devojčice ima roditelje koji su blizanci

Međutim, zabavljanje sa blizankinjom ima svoje nedostatke, a Lukas je podelio sramotnu priču o tome kada je jednom pomešao svoju ženu i njenu sestru.

- Mislio sam da moja žena izgleda jako dobro u kuhinji posle teretane, pa sam je lagano tapnuo pozadi. I ispostavilo se da to nije ona! - rekao je Lukas.

Ova porodica oduševila je korisnike društvenih mreža, a mnogi ljudi se bore da shvate da su dve bebe zapravo sestre.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading