SVI GA ZNAJU KAO POTRČKA SULTANIJE HUREM, A ON DOŽIVEO ŠOK PROMENU: Zumbul aga danas je BOLI GLAVA FRAJER, ni nalik onom iz serije (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zumbul aga kao da je drugi čovek, ni nalik osobi koja je tumačila tu ulogu u popularnoj turskoj sapunici.

SVI GA ZNAJU KAO POTRČKA SULTANIJE HUREM, A ON DOŽIVEO ŠOK PROMENU: Zumbul aga danas je BOLI GLAVA FRAJER, ni nalik onom iz serije (FOTO)

Foto: printscreen/Magnificent Century

Selim Barjaktar je stekao veliku popularnost kao simpatični Zumbul aga u turskoj seriji "Sulejman veličanstveni". Mnogima se dopala njegova fantastična gluma, neosporan talenat, ali činjenica je da nije viđen kao veliki frajer. Na prvo mesto prema fizičkom izgledu istakao se Beli beg odnosno Burak Ozčivit, kao i Halit Ergenč, glumac koji je tumačio ulogu sultana Sulejmana.

Selim odnosno Zumbul aga imao je tešku ulogu u seriji, odnosno balansirao je između dve sultanije, pa se povremeno priklanjao onoj čija je "vlast". Do smrti, bio je uz sultaniju Hurem. Prvobitno, on je trebalo da glumi samo u nekoliko epizoda, ali zbog fantastične glume, ali i reakcije publike, odlučeno je da ga zadrže do kraja serije.

Sada, 13 godina od serije, o Selimu se priča mnogo drugačije. Reč je o muškarcu koji je zgodan i lep, ali i muževan što se možda ne bi reklo zbog uloge koju je tumačio. On ima 48 godina, dugu, kovrdžavu kosu prošaranu sedim vlasima, a povremeno zaveže punđu koja prema mišljenju mnogih, njemu najbolje stoji. Kako se iz priloženog vidi Selim dosta vremena posvećuje fizičkom izgledu, te posećuje teretanu i tamo naporno vežba.

Da podsetimo, on je karijeru započeo 2006. godine, a obrazovao se u Turskoj. Oko 14 godina je bio u braku sa muzičarkom Biter Barjaktar, ali kraj njihove priče, pa čak da li imaju decu, ni to nije poznato u medijima jer on svoj život krije od očiju javnosti. Sada, on je u vezi sa koleginiciom Emel Karakose, i njihova veza traje već neko vreme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading