KAKO DA SE PODMLADITE U DVA POTEZA: Način nanošenje rumenila koji skida godine s lica (VIDEO)

Autor:

Lifestyle

23.05.2024

05:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 2024. sve više pažnje se posvećuje nanošenju rumenila, posebno popularnom trendu "boyfriend blush" koji osvaja srca na TikToku.

KAKO DA SE PODMLADITE U DVA POTEZA: Način nanošenje rumenila koji skida godine s lica (VIDEO)

Foto: Shutterstock

Devedesete inspirišu novi bjuti trend.

Ne iznenađuje što su devedesete godine inspirisale još jedan veliki bjuti trend, jer ovaj izgled odiše opuštenom estetikom tog vremena.

Šminkerka Malori Roses je na svom TikToku objasnila da se ovaj trend ciklično vraća.

- Izraz "boyfriend blush" nije nov... Nisam ga izmislila... Čula sam za ovaj trend pre mnogo godina, a sada je potpuno u modi - rekla je Malori.

Estetika prirodnog rumenila

Ova estetika naglašava prirodniji, rumeniji izgled, gde se baca fokus na područja gde se obično javlja blaga ružičasta boja. Ovaj trend želi da postigne izgled rumenih obraza koji se prirodno pojavljuje nakon različitih fizičkih aktivnosti.

- Kada čujete izraz "boyfriend blush", zamislite mlade prinčeve Vilijama i Harija. Primetite kako obojica imaju to blago crvenilo na sredini obraza koje se spušta prema bradi. To izgleda mladalački i sportski - objašnjava Malori.

 

 

Tehnika nanošenja rumenila

Umesto tradicionalne tehnike nanošenja rumenila, ova metoda je mnogo opuštenija. Rumenilo se nanosi u obliku trougla, šireći se preko obraza od središta lica prema vrhu uva pa prema dole, prema rubu vilice.

Vrlo je jednostavno, a izgleda lepo na svakome.

Novi trend "boyfriend blush" definitivno je privukao pažnju ljubitelja šminke širom sveta, pružajući im priliku da postignu prirodan, mladalački izgled inspirisan devedesetim godinama. Ova inovativna tehnika nanošenja rumenila osvaja srca ljubitelja lepote i s pravom nosi epitet jednog od najpopularnijih trendova u svetu šminke u 2024. godini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading