TAMARA KALINIĆ PROMENILA ČETIRI STAJLINGA ZA SVADBU ZBOG MILIJARDERA I MANEKENKE: Na najskupljem venčanju godine RASTURILA (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Influenserka je zablistala sa verenikom Filipom Tastom, a za svadbu godine odabrala je čak četiri modne kombinacije.

TAMARA KALINIĆ PROMENILA ČETIRI STAJLINGA ZA SVADBU ZBOG MILIJARDERA I MANEKENKE: Na najskupljem venčanju godine RASTURILA (FOTO)

Foto: YouTube/ tamara

Tamara Kalinić, poznata srpska modna blogerka, privukla je pažnju javnosti svojim spektakularnim stajlinzima na venčanju vrednom 20 miliona evra. Venčanje milijardera indijskog porekla Umara Kamanija i manekenke Nade Adel trajalo je četiri dana, a Tamara je svojim izborom odevnih kombinacija ostavila snažan utisak među brojnim slavnim ličnostima prisutnim na ceremoniji.

Četiri izvanredna stajlinga

Tamara je na venčanju nosila četiri različite modne kreacije, a svaka od njih privukla je veliku pažnju. Prvo izdanje koje je izazvalo veliko interesovanje bila je bela haljina neobičnog kroja. Izbor njenog verenika su pantalone i sako u istoj nijansi, sa interesantnim detaljima, doprineo je celokupnom izgledu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Sledeći stajling bio je potpuni kontrast prvom - crna haljina sa rolka kragnom i upečatljivim kožnim detaljem na struku, dok je Filip nosio crni sako i pantalone.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)


Tradicionalni indijski duh

Jedan od najupečatljivijih izbora bio je svetloplavi stajling inspirisan tradicionalnim indijskim dizajnom. Tamara je nosila svetloplavu haljinu koja je oduševila sve zvanice, dok je Filip i ovoga puta pratio njen modni izbor svojim elegantnim odevnim kombinacijama, piše "Mondo".

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)


Crveni pečat

Poslednji stajling koji je Tamara odabrala za ovo spektakularno venčanje bio je crveni komplet koji je izazvao najviše pozitivnih komentara. Top dugih rukava i balska suknja bili su pravi pečat njenog izuzetnog stila, dok je Filip i ovoga puta pratio njen izbor sa svojim sofisticiranim odevnim kombinacijama.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)


Tamarini modni izbori za ovo venčanje definitivno su privukli veliku pažnju javnosti i pokazali zašto je ona jedna od najuticajnijih modnih blogerki u svetu. Njeni izvanredni stajlinzi bili su savršeno usklađeni sa svečanom atmosferom venčanja vrednog 20 miliona evra, ostavljajući snažan utisak na sve prisutne.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading