KO MOŽE DA JE GLEDA U OČI SKIDAMO KAPU: Najdublji dekolte ikada viđen, od veša ni TRAGA (FOTO GALERIJA)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manekenka Emili Ratajkovski pokazala sve atribute.

KO MOŽE DA JE GLEDA U OČI SKIDAMO KAPU: Najdublji dekolte ikada viđen, od veša ni TRAGA (FOTO GALERIJA)

Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Emili

Emili Ratajkovski, poznata po svom smelom stilu i provokativnim izdanjima, ponovo je privukla pažnju javnosti svojim izgledom na glamuroznom događaju The King's Trust Global Gala 2024. Upečatljiva po svojoj odeći, Emili je i ovoga puta izazvala podeljena mišljenja svojim izdanjem.

Reakcije na njen izgled

Njena haljina sa dubokim dekolteom privukla je pažnju svih prisutnih, a komentari na društvenim mrežama su bili raznovrsni. Dok je jedni hvale zbog hrabrosti i samopouzdanja, drugi je oštro osuđuju zbog provokativnog izgleda. Njeno pojavljivanje na događajima uvek izaziva različite reakcije, ali Emili nastavlja da se izražava na svoj način, bez obzira na kritike.


Emili Ratajkovski i javne reakcije

Njeno izdanje na The King's Trust Global Gala 2024 nije prvi put da je Emili bila predmet javnih osuda. Kroz godine, bila je meta brojnih kritika i osuda zbog svog stila oblačenja, posebno nakon što je postala majka. Međutim, Emili odlučno nastavlja da se izražava na način koji smatra ispravnim, ignorisavši negativne komentare, piše "Mondo".

Emili Ratajkovski, kao jedna od najpopularnijih manekenki današnjice, i dalje ostaje tema brojnih rasprava svojim izgledom i ponašanjem na javnim događajima. Njen stil izaziva pažnju, ali istovremeno pokreće i pitanja o slobodi izražavanja i prihvatanju različitosti u modnoj industriji. Da li je Emili Ratajkovski samo provokacija ili sloboda izražavanja, ostaje otvoreno za diskusiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading