OVO JE DOKAZ DA JE PRINCEZA DAJANA IZGLEDALA BOLJE OD TOP MODELA: U kupaćem je GRMELA, svi u transu zbog ovog VIDEA (FOTO/VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznenadićete se kada vidite princezu Dajanu u ovom izdanju na plaži!

OVO JE DOKAZ DA JE PRINCEZA DAJANA IZGLEDALA BOLJE OD TOP MODELA: U kupaćem je GRMELA, svi u transu zbog ovog VIDEA (FOTO/VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Princeza Dajana, voljena i prepoznatljiva po pristupačnosti i jednostavnosti, bila je ikona stila koja je svoj istančani modni ukus manifestovala u svakoj prilici, pa čak i na plaži. Njen izbor kupaćih kostima bio je pažljivo promišljen, a snimak na kojem nosi dvodelni kupaći kostim u jarkoj narandžastoj boji istakao je njen zanosni izgled.

Raskošna lepota i elegancija na plaži

Budući da je princeza Dajana svoju funkciju shvatala ozbiljno, retko se moglo videti javne snimke nje u opuštenim trenucima, kao što je bio slučaj sa snimkom na kojem pozira u kupaćem kostimu. Njen vitak stas i figura top-modela, upotpunjeni prirodnom lepotom, ostavljali su bez daha sve koji su je gledali.


Modna ikona i skandali

Fotografije britanske kraljevske porodice u "slobodnijim" izdanjima često su bile povod za skandale, ali to se nije dogodilo kada su 1993. procurele slike princeze Dajane u kupaćem kostimu. Tada je bila na odmoru na Karibima sa sinovima Harijem i Vilijamom, a njen elegantni crni jednodelni kupaći kostim i šik sunčane naočare prikazali su njen besprekoran letnji stil, piše "Blic žena".

Foto: Profimedia

Princeza Dajana u kupaćem na plaži


Promena stila i tragični kraj

Nakon razvoda od princa Čarlsa i veze sa Dodijem Al Fajedom, princeza Dajana je transformisala ne samo svoj modni stil već i način života. Njen modni ukus zasijao je u punom sjaju, a fotografija na jahti u Sen Tropeu, na kojoj nosi prelepi kupaći kostim, jasno je prikazala tu transformaciju. Nažalost, nekoliko dana kasnije, svet je zauvek izgubio ovu ikonu stila i elegancije u tragičnoj saobraćajnoj nesreći u Parizu, zajedno sa njenim verenikom Dodijem Al Fajedom.

Princeza Dajana će zauvek ostati upamćena kao žena čija je fizička lepota bila samo jedan deo njene veličine, a njen modni izbor na plaži dodatno je istakao njenu raskošnu eleganciju. Iako je njen život prerano okončan, njeno nasleđe i uticaj na modnu industriju i dalje traju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading