VATRENI PLES ŽENE ALEKSANDRA MITROVIĆA: Haljina do poda, a izrez tamo gde NE SME (VIDEO)

Autor:

Lifestyle

22.04.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako je Kristina Mitrović proslavila 32. rođendan.

VATRENI PLES ŽENE ALEKSANDRA MITROVIĆA: Haljina do poda, a izrez tamo gde NE SME (VIDEO)

Foto: instagram.com/mitrovic__kristina

Obožavaoci fudbala osim što su zainteresovani za Aleksandra Mitrovića, ne možemo reći da pažnju ne privlači njegova lepa supruga koja je u međuvremenu postala i zvezda društvenih mreža. Srpska lepotica je zanosna brineta, neodoljivog fizičkog izgleda i izuzetno je privlačna. Kristina je jednom objavom zapalila društvene mreže i to sa razlogom.

Kristina Mitrović proslavila je 32. rođendan. Ona je organizovala slavlje za uži krug ljudi, a ako je suditi prema video snimcima, bilo je i više nego dobro. 

Supruga fudbalera je blistala u roze haljini uz telo, bez mnogo detalja na sebi. Umeren stajling upotpunila je loknama, odnosno jednostavnom frizurom. Duga bebi roze haljina ima dva cveta na grudima, kao jedine detalje koje je istakla. Haljinu je uparila sa belim salonkama i jednostavnim nakitom.

Na njenoj proslavi bili su mnogobrojni prijatelji, a pravo slavlje počelo je i kada su krenule pesme Milice Pavlović. Tada, supruga fudbalera je zamešala pred svima, i time dokazala da očigledno voli ovu pevačicu.

Usledila je torta, te je supruga Aleksandra Mitrovića ponosno oduvala svećice na poslastici na kojoj je pisalo 32. 

Da podsetimo, porodica Mitrović danas je bogatija za čak tri člana, a fudbaler Aleksandar Mitrović često je isticao koliko su mu važni. Porodicu su zasnovali kada je on ima 22 godine, i od tada njihova sreća ne prestaje. U braku su od 2021. godine, a imaju Luku (6) i Nađu (5) i prošle godine dobili su devojčicu koju su nazvali Anastasia.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading