SVI SE PITAJU ŠTA JE SA ŽENOM ZLATANA IBRAHIMOVIĆA: Tvrde da je nemoguće ovako izgledati u 53-oj godini (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena fudbalera otkriva trikove svog zanosnog izgleda u 6. deceniji!

SVI SE PITAJU ŠTA JE SA ŽENOM ZLATANA IBRAHIMOVIĆA: Tvrde da je nemoguće ovako izgledati u 53-oj godini (FOTO)

Foto: ndependent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia

Helena Seger je veoma uspešna žena koja je privukla pažnju javnosti svojom neobičnom pojavom dok je opušteno šetala Milanom i uživala u šopingu. Ova atraktivna plavuša izgleda sve bolje i mlađe, a mnoge Srpkinje su iznenađene saznanjem da je Helena nosila kesu iz butika koji je popularan u Srbiji, dok je obavljala šoping u Milanu. Ovaj potez je još jednom pokazao da ona nije tipična bogatašica i žena fudbalera, već da je svoja odmalena i da nikada nije robovala trendovima.

Helena Seger se ističe svojim snažnim karakterom i neobičnim stilom koji je udoban, a istovremeno veoma privlačan. Ona se često može videti u stajlinzima koji deluju vrlo opušteno, a istovremeno privlače pažnju svojom jednostavnošću i elegancijom. Njena plava kosa je postala bujnija, a njen izgled je i dalje besprekoran, bez ijednog grama viška.

Foto: Mimmo Carriero / ipa-agency.net / IPA / Profimedia

Helena Seger je supruga Zlatana Ibrahimovića


Tajna mladolikosti

Iako mnogi spekulišu o tome kako Helena izgleda sve bolje u 6. deceniji, ona ističe da nema nikakvu posebnu tajnu. Njen izgled je rezultat redovnih treninga i zdrave ishrane, uz minimalan broj "grešaka". Visoka 170 centimetara, sa kilažom koja varira između 52 i 55 kilograma, Helena ima prosto savršenu građu, piše "Stil".

Tri pravila koja poštuje

Helena otkriva da se njen izgled održava na jednostavan način - redovnim treninzima, korišćenjem tegova tokom vežbanja kako bi održala figuru, i pažljivim izborom zdrave ishrane. Ova jednostavna pravila su ključna za održavanje njenog se*sepila i lepote.

Helena Seger je otmena i elegantna dama koja voli luksuzni život, ali samo dok naporno radi da bi u njemu uživala. Njen izgled i stav su inspiracija mnogima, a njen neobičan pristup životu je ono što je izdvaja od drugih žena u javnom svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading