OTIŠLA NA ULEPŠAVANJE, VRATILA SE PARALIZOVANA I SA TEMPERATUROM: Ovaj tretman je SKUPO koštao, evo kako lepotica sada izgleda (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doktori tvrde da je sve ovo moglo imati fatalan ishod.

OTIŠLA NA ULEPŠAVANJE, VRATILA SE PARALIZOVANA I SA TEMPERATUROM: Ovaj tretman je SKUPO koštao, evo kako lepotica sada izgleda (FOTO)

Foto: Instagram/laurabassnettx

Lora Basnet (29) je izdvojila 2.000 funti za ubrizgavanje filera u zadnjicuNehirurški postupak obično uključuje ubrizgavanje hijaluronske kiseline - istog materijala koji se koristi za filere za usne.

Međutim, 30 minuta nakon tretmana, Laura je počela da se oseća loše - tvrdeći da se onesvestila na krevetu od "neprijatnog bola" na polovini termina. Napustila je kliniku, a onda se onesvestila na putu ka kući. Požurila je u hitnu pomoć, a onda je saopšteno da je dobila sepsu. U jednom trenutku tokom boravka u bolnici, Laura se uplašila da će izgubiti ud jer nije imala osećaj u levoj nozi, zbog čega nije mogla da hoda.

Laura je rekla da lekari nisu znali koji filer je ubrizgan u njenu pozadinu - i da razmišljaju o operaciji ako se njeni simptomi ne poboljšaju. 

- Nakon 30 minuta (posle tretmana), nisam znala šta mi se dešava. Zapravo sam se onesvestila. Došla sam k sebi i osetila da sam mokra. Pitali su me da li mogu da nastavim, ali noge su mi bile kao žele. Rekla je "Stvarno si dobro prošla. Nije vam preostalo dugo". Ustala sam i nastavila, ali bol je bio nepodnošljiv, osećala sam sve. Procedura je završena. Jedva sam hodala. Bilo mi je loše u autu, padala sam i padala u nesvest - rekla je ona, prenosi "San".

Foto: Instagram/laurabassnettx

Laura se oporavila posle nekog vremena

- Ušla sam kroz vrata i praktično sam se srušila, prošla sam pravo kroz njih. Puls mi je bio 140 otkucaja u minuti, temperatura mi je bila 39,8 stepeni. Konsultant mi je pogledao donji deo i bilo je stvarno vruće na jednoj strani. Uradili su neke analize i dali su mi antibiotik - priča ona u svojoj ispovesti.

Doktori su rekli Lauri da ne mogu da rastvore filer i predložili su operaciju ako njeno stanje nastavi da se pogoršava.

Stvari su se pogoršale jer je Laura tada izgubila osećaj u levoj nozi, što je dovelo do zabrinutosti lekara da joj je prekinut dotok krvi - i mogla bi da se suoči sa amputacijom.

- Nisam mogla da pomerim nogu. Nisam mogla da hodam. Rekli su da mi treba hitna magnetna rezonanca da provere da li krv normalno protiče. Pitala sam da li ću izgubiti nogu? Rekli su "očigledno da ćemo učiniti sve da do toga ne dođe". Srećom, magnetna rezonanca je bila čista i zapravo je oticanje pritiskalo moje nerve što je ograničavalo kretanje u nogama. Bilo je zastrašujuće - priseća se.

Nakon nedelju dana napustila je bolnicu i sada je dobro.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading