ZA NEVERICU: Znate li koliko godina ima MILENA POPOVIĆ, a deceniju je mlađa od JURIĆA - ŠOK! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Lifestyle

16.04.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj detalj o Mileni Popović će vas iznenaditi!

ZA NEVERICU: Znate li koliko godina ima MILENA POPOVIĆ, a deceniju je mlađa od JURIĆA - ŠOK! (FOTO GALERIJA)

Foto: Instagram/milena_bogdan

Milena Popović, privlači pažnju javnosti ne samo svojim izgledom, već i svojom životnom pričom koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Iako se često ističe njen izgled, malo ko zna da na strani desne ruke nosi tetovažu sa potpisom Olivera Ivanovića, svog preminulog supruga. Ova tetovaža, urađena pre 5 godina, nosi posebno emotivno značenje za Milenu, posebno u teškim periodima, poput godišnjice Oliverove smrti. Kako je otkrila, januar je za nju posebno težak mesec, a tetovaža je simbol njihove ljubavi i sećanja na Olivera.

Ko je Milena Popović?


Rođena 26. maja 1983. godine, Milena je, nakon završene osnovne i srednje škole, svoju strast prema umetnosti razvijala na Filozofskom fakultetu u Kosovskoj Mitrovici, gde je diplomirala na odseku za istoriju umetnosti. Specijalizujući se za nacionalnu srednjovekovnu istoriju umetnosti, pokazala je izuzetan talenat i posvećenost ovoj oblasti.


Ljubavna priča sa Igorom Jurićem

Nedavno otkrivena ljubavna veza Milene sa Igorom Jurićem privukla je pažnju javnosti. Ova emotivna priča je posebno zanimljiva jer su oboje preživeli teške gubitke pre nego što su pronašli utehu jedno u drugom. Njihov odnos je postao primer kako ljubav može procvetati čak i nakon najvećih životnih izazova. Oboje su se suočili sa gubicima - Milena je izgubila supruga, dok je Igor doživeo gubitak deteta. Njihova veza je postala snažna i emotivna, a danas žive zajedno u Novom Sadu.

Porodični život i odnos prema deci

Posebno interesantan aspekt njihove veze je odnos prema deci. Igorova ćerka Saška i Milenin sin Bogdan upoznati su sa njihovom vezom od samog početka. Ova porodična harmonija vidljiva je u njihovim zajedničkim trenucima provedenim u porodičnim ručkovima i večerama, što pokazuje da su uspeli da stvore sklad u svojim porodičnim odnosima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading