OBJAVILA SLIKU NAKON VERIDBE I SVI JE NAPALI: Zbog jednog kažu da je NAJGORA DRUGARICA koju neko može da ima (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova objava je izazvala ogromnu pažnju i svi tvrde da je devojka pogrešila.

OBJAVILA SLIKU NAKON VERIDBE I SVI JE NAPALI: Zbog jednog kažu da je NAJGORA DRUGARICA koju neko može da ima (FOTO)

Foto: Printscreen/Instagram

Influenserka Džoana Zanela, koja živi u Los Anđelesu i koja je verena za bivšeg MMA borca Brendana Šauba, nedavno je postala predmet žestokih reakcija na društvenim mrežama. Naime, ona je objavila fotografiju na Instagram storiju na kojoj su ona i njena prijateljica istakle svoje vereničko prstenje. Međutim, umesto očekivanog oduševljenja, ova objava je izazvala lavinu negativnih komentara.

Viralni komentar na mrežama

Jedan korisnik društvene mreže X je podelio Džoaninu objavu uz komentar koji je brzo postao viralan. U svom tvitu je napisao: "Kada ti se prijateljica veri, važno je da svi znaju da ti imaš veći prsten." Ovaj tvit je izazvao neverovatnu pažnju javnosti, prikupivši preko 7.4 miliona pregleda i 54.000 lajkova.

Takođe, ovaj tvit je podstakao ljude da komentarišu ulogu i uticaj društvenih mreža.


Društvene mreže su postale platforma na kojoj se često ističu materijalni simboli statusa, poput skupocenih prstenova, automobila ili putovanja. U tom kontekstu, Džoanina objava podstiče raspravu o tome kako ljudi koriste društvene mreže da bi istakli svoj društveni status, ali i o tome kako takvo ponašanje može uticati na percepciju drugih, piše "Najzena".

Ova situacija izazvala je žestoku debatu među korisnicima društvenih mreža. Dok su neki osudili Džoanu zbog "razmetanja" većim prstenom, drugi su stali u njenu odbranu tvrdeći da je svako slobodan da se raduje svojoj veridbi na način na koji želi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading