AKO OVO DRŽITE U HODNIKU, PRIZIVATE NESREĆU: Predmete ODMAH prebacite u drugu prostoriju kako bi kroz prostor cirkulisala ENERGIJA!

Autor: M.O.

Lifestyle

27.02.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stručnjaci za eneterijer su nas posavetovali.

AKO OVO DRŽITE U HODNIKU, PRIZIVATE NESREĆU: Predmete ODMAH prebacite u drugu prostoriju kako bi kroz prostor cirkulisala ENERGIJA!

Foto: shutterstock

Veoma je važno na koji način uređujemo kuću jer to može dosta da kaže o nama, ali i zbog same energije u domu. 

Ipak, preskačemo veoma bitne detalje, iako oni mogu napraviti ogromnu razliku kada je u pitanju feng šui. 

Iako ne deluje kao nešto važno, hodnjik jeste najvažnije mesto u kući, kažu stručnjaci za uređivanje enterijera. 

Svi su objasnili koji su to predmeti koje to nikako ne smemo da držimo na ulazu u kući jer su stvari pravi magneti za peh ili prosperitet. 

Republika

Foto: shutterstock

Ove stvari nikako ne smete da držite u hodnjiku

Uvele biljke ili kaktus


U azijskoj filozofiji, osušeno cveće se smatra simbolom nesreće, posebno kada se postavi na ulaz u kuću. Kaktus takođe nosi negativnu simboliku povezanu sa siromaštvom i nedostatkom. Njegova veza sa sušom u pustinji može privući finansijske probleme ako se drži na neadekvatnom mestu.

Crni ili veoma tamni predmeti

Tamne boje, poput crne, imaju tendenciju da privlače mrak i bes u kuću. Stoga je preporučljivo zameniti crne ili veoma tamne predmete svetlijim bojama poput bele ili plave, kako bi se oterale negativne energije.

Ogledalo

U mnogim kulturama, ogledalo se smatra predmetom koji može "ukrasti dušu", zbog čega se preporučuje izbegavanje postavljanja ogledala odmah na ulazu u kuću. Takođe, ako je ogledalo oštećeno, preporučuje se da se odmah izbaci, jer krhotine takvog ogledala mogu doneti lošu sreću.

Važno je obratiti pažnju na predmete koje držimo u hodniku, jer oni mogu značajno uticati na energiju i atmosferu u kući. Promena rasporeda i izbegavanje određenih predmeta može radikalno promeniti način na koji se osećamo u svom domu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading