Haljina Irine Šajk je nešto što svaka žena MORA da ima u ormaru: Sakriva sve NEDOSTATKE, a može da se kombinuje za svaku prilku!

Autor: M.O.

Lifestyle

09.06.2023

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolja investicija preko leta, upravo je ova haljina.

Haljina Irine Šajk je nešto što svaka žena MORA da ima u ormaru: Sakriva sve NEDOSTATKE, a može da se kombinuje za svaku prilku!

Foto: Printscreen/ Instagram/ irinashayk

Irina Šajk

Irina Šejk važi za jednu od najlepših žena na svetu. Svaki njen modni poduhvat se veoma prati, gleda, i možemo reći kopira. 

Sada je najavila trend leta - šlep haljinu.

 

 

Jedna od njenih najnovijih objava prikazuje model u blistavo ljubičastoj slip haljini poznate modne kuće, s tirkiznim lepršavim detaljem suknje i zelenom čipkom koja uokviruje dekolte.

Sve u vezi sa ovom objavom vrišti "leto" - od bazena u pozadini do boja koje su na haljini, koji se uklapaju u pravi akvamartin trend. 

Ono što je idealno kod ove haljine jeste to da ako je kupite od pravog materijala (svila, viskoza...) ona ima izrazito rashlađujući efekat na koži, što znači da je znojenje tokom pretoplog dana u njoj, nemoguće.

Irina je nedoavno predstavla i dva druga slip looka na Filmskom festivalu u Kanu, te je samo potvrdila letnji trend. 

 

 

Jedna od haljina je bila asimetrična u menta zelenoj svili. Njen taman ten i opuštena kosa, sa minimalno šminke, objasnila je kako treba da izgledamo tokom letnjeg perioda.

Ovakvu haljinu možete da nosite gde god želite. Može da bude u elegatnom stilu, opuštenom, poslovnom, prosto možete da je ukombinujete kako vam je volja. 

Pogledajte neke od primera: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading