Dženifer Aniston se SKINULA i pokazala kako izgleda u ŠESTOJ deceniji: Zavide joj i duplo MLAĐE, a OVO je zasluženo za sve!

Autor: M.O.

Lifestyle

07.06.2023

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napokon je otkrivena prava tajna njenog savršenog izgleda

Dženifer Aniston se SKINULA i pokazala kako izgleda u ŠESTOJ deceniji: Zavide joj i duplo MLAĐE, a OVO je zasluženo za sve!

Foto: Shutterstock

Dženifer Aniston (54) je jedna od najomiljenijih glumica u Holivudu, a sada je na njenom instagram profilu osvanulo njeno izvajano telo i sve bacilo u "trans". 

Tvrdi da je tajna njenog preznodnog izgleda u ovoj metodi treniranja. 

Naime radi se u kombinovanju veži kondicije i sa malim učinkom opreme koja se temelji na otporu. 

 

 

Kako kaže, ovo nije tredicionalni način vežbanja. 

- Što smo stariji, moramo se truditi održati uzbuđenje na nivou i moramo biti nežniji prema svom telu - rekla je Dženifer

- Da sam za ovo znala pre 20 godina, kada sam lomila svoje telo, izbegla bi puno boli. Naučili su nas da mora boleti, da bez boli nema uspeha. Naučili su nas da trebamo sat vremena vežbati, tri puta dnevno. S ovim vežbama počinje se lagano, i moje prijateljice napravile su neverovatnu transformaciju - dodala je. 

Zahvaljujući ovim vežbama, Dženifer i dalje izgleda kao da je u dvadesetim godinama, te su se mnoge devojke širom sveta opredelile baš za ovakav vid vežbanja. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (2)

Loading
Rori

07.06.2023 16:29

54god. je peta decenija... mislim

Zorica

13.02.2024 05:37

Dženifer Aniston je divna kao osoba,draga i emotivna. Lepa, zgodna, šarmantna i mnogo ženstvenija i lepša od Anđeline Džoli