Ova FRIZURA je broj jedan leta 2023. godine: Žene LUDE za njoj jer je toliko PRAKTIČNA, a savršeno stoji svima!

Autor: M.O.

Lifestyle

08.06.2023

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi frizeri tvrde da sa ovim frizurom ne možete da pogrešte

Ova FRIZURA je broj jedan leta 2023. godine: Žene LUDE za njoj jer je toliko PRAKTIČNA, a savršeno stoji svima!

Foto: pixabay.com

Frizura broj jedan 2023. godine je "BOB". Nekada su je žene itekako nosile, a onda su na scenu nastupile duge kose. 

Ova frizura je toliko svestrana, ali ono što je fantastično, jeste da svako može naći savršenu dužinu za svoj oblik lica. 

Ono što je veoma zahvalno jeste da ne trebate mnogo vremena da izdvojite kako biste je namestili. Može da izgleda veoma opušteno ali i elegatno, zavisi za kakvu vam je priliku potrebno. 

Luk Heršeson, jedan od vodećih londonskih frizera kaže kako je odabir pravog boba ključan jer ako se ne prilagodi obliku lica, ne postoje proizvodi za stilizovanje kose s kojima će frizura izgledati onako kako ste zamislili. 

Ipak, kako tvrdi, najbolji efekat "boba" je onaj što je nešto duži od linije usana!

Ravni bob je veoma atraktivna frizura za žene sa ovalnim licem, kvadratastim, ili srcolikim oblikom lica.

Danas postoji mnogo naziva i mnogo različitih varijacija na bob frizure. Uključujući ove nazive: obrnuti bob, stepenovani bob, ravni bob, A-line bob, Stacked, Lob bob, Pob. Textured, Blended, asimetrični bob, Broken, Pageboy, stepenovani lob, Shoulder, Angled, Castle.

Najpopularniji je ipak kratki "bob" koji je inspirisan devedesetim.

Trend su zapravo frizure koje podsećkju na francuski bob - nešto su kraći sa strane pa njihova dužina seže iznad visine usta.

 

 

Srednja je dužina idealan početak za sve one koji ne žele da naprave drastičanu promenu i nose prethodno spomenuti bob inspirisan  devedesetim godinama. Dužina je na sredini između super-kratkog i loba, a tu su i laskajući slojevi koji koji kosi donose mekoću

 

 

"Nejednaki" krajevi s nedovršenom teksturom su trenutno jako moderni, pojašnjavaju stilisti i kažu kako se ovakvom vrstom boba mogu postići gustoća i volumen kose, čak i ako je ona jako tanka. Sve što treba je pronaći idealan rez.

 

 

BONUS VIDEO 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading