ŠTA SE DESILO MOĆNOJ RUSKINJI? IRINA NE BLAMIRAJ SE, OVO JE KATASTROFA! Promašaj najlepše manekenke - Nogama potpuno ZGROZILA svet (FOTO)

Autor:

Lifestyle

11.05.2023

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manekenka je pomerila sve granice.

ŠTA SE DESILO MOĆNOJ RUSKINJI? IRINA NE BLAMIRAJ SE, OVO JE KATASTROFA! Promašaj najlepše manekenke - Nogama potpuno ZGROZILA svet (FOTO)

Foto: Printscreen/ Instagram/ irinashayk

Irina Šajk

Kada smo rekli da je manekenka Irina Šajk pomerila sve granice, reč je o granicama neukusa kako su mnogi zaključili. Trku Formule 1 ispratila je i ona u poprilično neobičnoj kombinaciji koja je odmah zapala za oko. Ruskinja je obukla providnu haljinu ispod koje se videla bela majica i crni donji veš. Ako pitate "kritičare sa društvenih mreža", ovo je pravi promašaj.

Ruskinja je dobila niz negativnih komentara i to ne samo zbog haljine, već i zbog obuće koju do sada niko nije nosio. Možda do sada niko nije imao hrabrosti za ovako nešto ili je ona sama započela novi trend - procenite sami. Ipak zanimljivo je da je obula nešto kao štikle koje zapravo podsećaju na kopačke.

Foto: Printscreen/ Instagram/ irinashayk

Irina Šajk u štiklama

Zapravo, ono što je posebno zgadilo ljude su bele sportske čarape na celoj kombinaciji.

"Obuci se normalno za neke prilike, to je tako neprikladno za trku", "To definitivno nije prava odeća za trku", "Izvini, ali moram da kažem da je ovo ružno", "Ti si prelepa, ali molim te ne nazivaj ovo modom", "Kakav blam", "Potpuni promašaj", glase neke od reakcija.

Nekima je ipak obuća više smetala nego haljina.

"Šta je bre ovo špicasto?!", "Nova moda će nam doći glave", "Ova obuća je grozna", "Žene uvek sebe upropaste nekim izmišljenim trendovima", glase neki od komentara, a piše "Mondo".

Pogledajte njene fotografije u galeriji:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading