BILA JE OLIČENJE PRIRODNE LEPOTE, A ONDA JE PRETRPELA JEZIVE POSLEDICE! Izgorela koža, modrice, i isečena usna - NEPREPOZNATLJIVA! (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

10.05.2023

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Uradila sam usne, trepavice i obrve kako bih se osećala lepše, ali to je bio mega neuspeh".

BILA JE OLIČENJE PRIRODNE LEPOTE, A ONDA JE PRETRPELA JEZIVE POSLEDICE! Izgorela koža, modrice, i isečena usna - NEPREPOZNATLJIVA! (FOTO/VIDEO)

Foto: Printscreen/ TikTok/marenanicole

Marena Nikol

Pre svečane dodele diplome htela je da uradi usne, trepavice i da sredi obrve kako bi bila sebi lepša. Marena Nikol nakon navedenih tretmana dobila je samo izgorelu kožu, modrice i ožiljke. Devojka je na TikTok - u podelila proces ulepšavanja.

Prvobitno, svi su primetili da je nema već duže vreme na mrežama, a ona je objasnila da leči lice, te je tako i započela svoju ispovest.

Uoči diplome, Marena je objasnila da je uradila filer za usne, nadogradnju trepavica i obrve. No, njeni tretmani za ulepšavanje nisu prošli kako se nadala. Prvo je uradila usne, koje su bile toliko natečene, da je sama za sebe rekla da je kao patka.

Kada je reč o trepavicama, ona je tražila lepe i duge trepavice kakve inače radi. To je na početku bilo u redu, dok nije uradila obrve. Tada nije dobro prošla jer su bile mnogo tamnije nego što se nadala. Na sve to u salonu su joj preporučili da ide kući i opere ih nekoliko puta i da na taj način proba da skine boju, ako joj se već ne dopadaju.

Sve je uradila kako su joj rekli, a onda joj je sledeće jutro koža bila spaljena ispod obrva. Kada se rasplakala, ispale su joj i trepavice

I tu nije bio kraj nesrećama za ovu devojku, sestra je slučajno udarila šakom, pa joj je zub rasekao usnu. Na kraju, Marena je podelila svoj finalni izgled nakon nedelju dana, imala je spaljene obrve, bila je bez trepavica i natečenih usnana.

Kada je objavila video, za čas je postao viralan, a ljudi su bili šokirani kako je prošla na tretmanima. Mnogi su se zapitali na koja je to mesta ona išla i naveli da će sigurno bolje istraživati salone koje posećuju.

Kako je ona izgledala pogledajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading