ISPLIVAO PRAVI RAZLOG RASKIDA, ZA SVE JE KRIV ON? Najpopularniji turski par stavio tačku na dugogodišnju ljubavnu vezu!

Autor: N.J.

Lifestyle

03.01.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pukla ljubav!

ISPLIVAO PRAVI RAZLOG RASKIDA, ZA SVE JE KRIV ON? Najpopularniji turski par stavio tačku na dugogodišnju ljubavnu vezu!

Foto: Izvor: printscreen/Instagram/ mertyazicioglu

Mert i Afra dok su bili u vezi

Afra Saračoglu i Mert Jazioglu stavili su tačku na četvorogodišnju ljubavnu priču. Na nesreću mnogobrojnih fanova, prvobitne priče o raskidu ipak su bile tačne, što je potvrdila i sama Afra. Turska glumica je putem Instagram storija zamolila fanove i medije da poštuju njihovu privatnost i tom prilikom se izjasnila da kraju veze nije presudila treća osoba. Afra još uvek nije obrisala njihove zajedničke fotografije sa društvene mreže Instagram, što takođe ne mora ništa da znači. Istog stava je i njen bivši dečko Mert.

Da podsetimo, Afra trenutno igra ulogu Sejran u najpopularnoj turskoj seriji Jali Čapkini, zbog čega bi fanovi voleli da je i u stvarnom životu ponekad vide sa kolegom iz serije Mertom Demirom Ramazanom. Mladi glumački par izazvao je ogromnu pažnju kako turske tako i domaće javnosti fantastično odigranim ulogama i zanimljivim scenarijom. Zanimljivo je što je Afra trenutno izašla iz veze sa Mertom, ali joj se ljubavni partner u seriji takođe zove Mert. To je navelo fanove da se nekada našale i požele da se serija prenese u realan život.

Ipak, izgleda kao da od toga (bar trenutno) nema ništa jer su oni pre svega dugogodišnji prijatelji, ali i kolege koje su već sarađivale zajedno. Jedna fotografija posebno govori o odnosu Afre, bivšeg dečka Merta i sadašnjeg partnera iz serije. Ona je pozirala pre dve godine držeći se za njihova ramena i tom prilikom pokazala da su oni u fantastičnim odnosima. Da li se to tokom vremena promenilo, ne znamo.

Da podsetimo, Afra je mlada turska glumica koja sigurnim koracima korača ka velikom uspehu. Do sada je igrala mnogobrojne uloge u izuzetno popularnim turskim serijama i to sa samo 25 godina. Ništa manji uspeh ne predviđaju ni njenom kolegi Mertu Demiru Ramazanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading