NOVOPAZARKA DOBILA ĆERKU SA 60 GODINA: Nazivali je medicinskim fenomenom, muž je napustio i sama gaji dete

Autor: N.J.

Lifestyle

22.01.2023

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atifa Ljajić imala je samo jednu želju, da dobije dete, što je i ostvarila sa 60 godina.

NOVOPAZARKA DOBILA ĆERKU SA 60 GODINA: Nazivali je medicinskim fenomenom, muž je napustio i sama gaji dete

Foto: YouTube/ A1tvnet

Nakon mnogo godina priželjkivanja deteta, Atifa iz Novog Pazara ostvarila se kao majka, i zbog toga nazivali su je "medicinskim fenomenom“. Danas, ona je samohrana majka, jer se sa suprugom razišla malo nakon porođaja.

- Ja sam želela dete, meni ništa nije bilo teško. U bolnici su rekli ako Bog pomogne biće, uradićemo šta je do nas. Ležala sam šest meseci u bolnici, doktori su bili dobri prema meni - priseća se ona i ističe da se nije obazirala na reakcije ljudi:


- Reagovali su kako su reagovali. Hvala Bogu meni se želja ispunila, neka reaguju kako hoće. Dobila sam zdravo dete.

Atifa je toliko želela dete, da joj ništa drugo nije bilo važno. Gaji devojčicu sama, ona danas ima pet godina i živi u domu ispunjenom ljubavlju.  Iako sada Atifa ima 65 kaže da ne postoji prepreka koju ne bi prešla zbog ćerke.

- Otišao je, predali smo papire za razvog braka. Dete je kod mene i ja ga gajim. Ništa mi nije bilo teško, sama sam je odgajila. Sa njom sam išla i u prodavnicu dok je bila mala. Čak sam i drugi dan išla sa njom u prodavnicu. Sa njom ništa u životu nije teško. Bila sam mnogo srećna dok je bila u stomaku - priča ona.

Foto: YouTube/ A1tvnet

Atifa razgovara o detetu

Atifa i njena ćerka živele su u iznajmljenom stanu koji nije bio dobro opremljen. Zahvaljujući ljudima dobrog srca danas je  sve troškove preuzela anonimna dontatorka iz inostranstva, tako da Atifa sa ćerkom živi u novom i opremljenom stanu koji ne prokišnjava.

- Tamo sam morala stalno da se selim, ja sam u jednoj ruci nosila nju, a u drugoj stvari. Nije imao niko da mi pomogne. Bilo mi je teško, ali sve je prošlo. Sada smo u novom stanu, jedna žena plaća kiriju. Trenutno je mnogo lakše - rekla je ona za “A1tvnet”.

Atifa je za kraj istakla da ima jednu želju, a to je da ćerki kupi stan kako bi znala da je obezbeđena za ceo život.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading