OVAKO NAJLAKŠE OTPUŠITE SUDOPERU: Proveren trik rešava problem za 10 minuta

Autor: N.J.

Lifestyle

13.11.2022

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve već imate u kuhinji i ništa ne morate vi da uradite.

OVAKO NAJLAKŠE OTPUŠITE SUDOPERU: Proveren trik rešava problem za 10 minuta

Foto: pixabay.com

Da bi odvod na sudoperi radio kako treba, on se mora održavati, a kada se zapuši svi se hvataju za glavu i pitaju kako se to baš njima desilo. Da se to ne bi dogodilo, osim što morate da vodite računa da ne bacate ostatke od hrane u sudoperu, trebalo bi da imate i mrežicu koja sprečava odlazak iste u odvod. Soda bikarbona   zasigurno je moćno sredstvo koje može da pomogne u rešavanju ovih kuhinjskih problema, ali je najbolje kada se kombinuje uz druga sredstva.

Jedna mama je dala, kako ona tvrdi, odlično rešenje kako da otpušite ili samo pročistite odvode. Ona je pokazala šta da uradite ako vam voda sporo otiče. Njen savet spasio je problema mnoge, a u komentarima svi su joj zahvalni što je ovaj trik podelila sa njima.

 

Priprema:

Ona je u mrežicu na sudoperi sipala malo deterdženta, preko toga je dodala sodu bikarbonu i prelila sa dve šolje sirćeta. Sve to je poklopila krpom, koju je držala na odvodu narednih 10 minuta. Kada je skinula krpu u odvod je sipala ključalu vodu i to bi bilo to.

Da podsetimo, soda bikarbona može i da neutrališe neprijatne mirise u frižideru. Tako da neprestano koristite prednosti ovog moćnog saveznika. Čak i kada operete frižider, miris ne može tako lako da nestane, zato uradite ovako: frižider voli zrna kafe, samo sipajte u činiju malo mlevene kafe i stavite je u frižider. Isto možete uraditi sa sodom bikarbonom.

Ako želite da napravite prirodnu dezodoransnu kremu, pre svega jeftinu koja dugo sprečava pojavu neprijatnijh mirisa, recept pogledajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading