DEVOJČICE OSTALE BEZ RODITELJA ZA SEDAM DANA: "Pojela" ih strašna bolest, nije im bilo spasa!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo je preminuo muškarac, a nakon sedam dana i žena.

DEVOJČICE OSTALE BEZ RODITELJA ZA SEDAM DANA: "Pojela" ih strašna bolest, nije im bilo spasa!

Foto: Shuterstock

Najdželu Džojsu je pre dve godine dijagnostikovan tumor na mozgu glioblastoma, a preminuo je 31. maja. Njegova supruga Marjan umrla je 6. juna od trostruko negativnih karcinoma dojke koji se proširio na njen mozak.

Iza njih su ostale dve ćerke od četiri i osam godina.

Porodična prijateljica Anđela Hokins rekla je:

- Marjan i Najdžel će sada zajedno zasijati. Iza sebe su ostavili dvoje divne dece, u kojima vidimo njihov blistavi duh.

Najdželu iz Krajstčerča na Novom Zelandu dijagnostikovan je tumor na mozgu malo pre nego što je Marjan saznala da ima rak dojke.

Oboje su bili podvrgnuti lečenju, ali su se suočili sa izazovima tokom dve godine. Najdžel je doživeo "zdravstvenu krizu" 25. aprila i primljen je na negu pred smrt, piše "San".

Foto: Shutterstock

Devojčice su ostale bez majke i oca za sedam dana

Dobio je dve nedelje života i umro je "sa sestrom pored sebe". Uprkos radioterapiji, Marjan je počela da gubi vid i ima napade.

Rečeno joj je da se rak proširio na njen mozak, što je rezultiralo leptomeningealnom bolešću - gde ćelije raka putuju kroz krvotok i šire se na tanke slojeve tkiva koje pokrivaju mozak i kičmenu moždinu (leptomeninge).

Ona je smeštena u bolnicu i umrla je pre nekoliko dana.

- Njihova ljubav i posvećenost porodici bili su očigledni u svemu što su radili. Oboje su voleli život i duboko su cenili svoju porodicu. Uprkos teškim vremenima u poslednjih pet nedelja, i Marjan i Najdžel se nikada nisu žalili. Oni su ostali jaki, ujedinjeni i otporni, pokazujući svima pravo značenje ljubavi i posvećenosti. Svet je bio bolje mesto jer su u njemu bili Najdžel i Marjan - rekla je prijateljica.

U nedelju je zajednička sahrana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading