KO KAŽE DA SVAKI CENTIMETAR NIJE VAŽAN? Visina otkriva skrivene strane vaše ličnosti.

Autor: Aleksandar Novaković

Lifestyle

04.06.2024

22:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kažu da visina sa preciznošću od 90 odsto otkriva osnovne crte vašeg karaktera.

KO KAŽE DA SVAKI CENTIMETAR NIJE VAŽAN? Visina otkriva skrivene strane vaše ličnosti.

Foto: Konrad Bak / Alamy / Alamy / Profimedia

Šta visina govori o vašoj ličnosti:

Osobe visine od 140 do 150 cm opisane su kao pametne i vispreni mislioci koji vole da razmišljaju o svojim teorijama, stavovima i pogledima. Introvertni su i provode dosta vremena u tišini i samoći, analizirajući moralne dileme i težeći ka ispravnim postupcima, iako se većina možda ne slaže s njima.

Sa visinom od 150 do 160 cm, opisuje se osoba kao pronicljiva i filozofska, jedinstvena u duhovnom smislu. Karakteriše ih intuicija, kreativnost i osećajnost, ali ih često i pogrešno shvataju, što ih emotivno pogađa.

Ovakve osobe jasno vide tamne i svetle strane života, teže ka razvoju kreativnosti i zahtevaju lični prostor.

Ako ste visoki između 160 i 170 cm, verovatno ste veoma uzbudljiva ličnost, istinoljubac, odgovorna osoba koja voli da brine o drugima. Vaš karakter izaziva poverenje kod drugih ljudi, a vaša komunikativnost i brzina donose vam popularnost u društvu.

Foto: Shutterstock

Svaki centimetar je ovde važan

Nezavisnost i samostalnost

Osobe visoke između 170 i 180 cm karakterišu se sigurnošću i dominacijom. Nezavisni ste i oslanjate se samo na sebe, ističući moto "Uradi sama". Vaša snaga je inspiracija drugima, a od njih zahtevate iskrenost i spremnost za istinu.

Visina i duhovnost

Ako pripadate visokoj grupi, između 180 i 200 cm, verovatno ste veoma nezavisni, filozofski nastrojeni i jedinstveni u duhovnom smislu. Vaša intuitivnost i pomalo čudan pristup životu čine vas intrigantnim.

Trošite dosta vremena razmišljajući o moralu i težite ka ispravnim postupcima, čak i ako se većina ne slaže s vama. Takođe, romantični ste i veoma strastveni ljubavnici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading