KAKO DA UBIJETE OPASNU DOSADU: Šest jednostavnih koraka da vezu opet učinite zabavnom

Autor:

Lifestyle

02.06.2024

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li ste umorni od monotonije u vezi? Da li želite da vratite strast i uzbuđenje?

KAKO DA UBIJETE OPASNU DOSADU: Šest jednostavnih koraka da vezu opet učinite zabavnom

Foto: Shutterstock

Ne brinite, postoji način da osvežite svoju vezu i učinite je zabavnijom. Evo nekoliko saveta koji će vam pomoći da ponovo oživite svoj odnos.

Isprobajte nešto novo

Redovno isprobavanje nečeg novog i uzbudljivog može značajno uticati na razbijanje monotonije i vraćanje strasti u vašu vezu. Nova iskustva aktiviraju sistem nagrađivanja mozga, preplavljujući ga dopaminom, istim moždanim krugovima koji su se aktivirali na početku vaše veze.

Bilo šta što je novo ili zanimljivo može uraditi posao, kao što su vožnja rolerkosterom, noćno plivanje ili časovi plesa.

Zamenite TV muzikom i plesom

Umesto da se parkirate ispred televizora, probajte da uključite muziku, pojačate je i uživate zajedno. Još bolje, zaplešite sporu pesmu ili se prepustite seksi stiskavcu. Studija je pokazala da televizija malo doprinosi povezivanju parova, dok muzika i ples mogu doneti više bliskosti i radosti u vezi.

Dajte jedno drugom prostora

Vaša veza treba da diše. Studije pokazuju da parovi koji daju jedno drugom prostora imaju srećnije i stabilnije veze. Provedite veče odvojeno svake nedelje - sa prijateljima ili radeći nešto što volite. Nedostajanje partnera može vas podsetiti koliko vam je važan.

Foto: Shutterstock

Uradite nešto spontano i romantično

Putujte zajedno

Promena pejzaža je odličan način da razbijete rutinu. Putovanje vas izvlači iz svakodnevne rutine i omogućava vam da provedete više kvalitetnog vremena zajedno. Istraživanja pokazuju da parovi koji putuju zajedno imaju bolju intimnost i više romantike.

Organizujte dvostruki sastanak

Da biste ponovo pokrenuli svoju vezu, zakažite dvostruki sastanak. Druženje sa drugim parovima može pomoći da ponovo zapalite strast sa svojim partnerom i pojačati bliskost koju osećate sa partnerom.

Spontani romantični gestovi

Rituali naklonosti su važni, ali brzo mogu postati monotoni. Spontani romantični gestovi mogu doneti svežinu u vašu vezu. Britanska studija pokazuje da spontani gestovi dovode do više ljubljenja, maženja i akcije u spavaćoj sobi, podižući samopouzdanje i komunikaciju, te povećavajući ukupnu sreću u vezi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading