"OVO MI JE POJELO ŠTITNU" Jelena Rozga 15 godina muku muči sa teškom bolešću, OVO je agonija kroz koju prolazi

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imam problema sa zdravljem, rekla je jednom pevačica.

"OVO MI JE POJELO ŠTITNU" Jelena Rozga 15 godina muku muči sa teškom bolešću, OVO je agonija kroz koju prolazi

Foto: printscreen/RTV Pink

Regionalna pop zvezda Jelena Rozga iskreno i bez ustezanja je govorila o svom odrastanju, kao i emotivnim i zdravstvenim problemima.

Kako kaže, oduvek je imala podršku svojih najmilijih, a nikada pritisak, već je sama uvek bila disciplinovana, ali i perfekcionista.

- Iako me moji roditelji nikada nisu terali: "Moraš vežbati, moraš biti najbolja u baletu", ja sam to, jednostavno, htela sama. Kada sam odlučila da više ne želim da plešem balet, moji su me podržali i u toj odluci. Znali su da nema pomoći. U detinjstvu sam sve imala. Bila sam dete koje bi leti, kada se svi kupaju, pevala ili plesala balet, ali to je bio moj izbor, da vežbam po ceo dan, bavim se umetnošću. Vrlo sam sličnija tati, ustvari. Kada sam na bini, onda sam vatra, a privatno sam jako mirna, takav je moj tata. Majka je prava Dalmatinka, glasna je mnogo (smeh) - ističe Rozga.

Postala je popularna i zbog grupe Magazin, a kao mala je majci stalno govorila da će biti pevačica te grupe. Iz nje je izašla 2006. godine, a kako otkriva, to je htela i ranije.

- I ranije sam htela da odem iz "Magazina", 2004., ali je Tonči rekao: "Hajmo napraviti još jedan album", pa su se tu desile pesme "Da li znaš da te ne volim", "Kad bi bio blizu", "Ne tiče me se"... Ali, kada ja odlučim, to mora biti tako. Više nisam bila srećna, više to nije bilo to. Kada radim nešto na silu... Ja ne mogu glumiti, izaći na binu i samo to tako odraditi - priznaje Rozga.

Foto: John Pavlish

Od čega boluje Jelena Rozga

Jelena je u više navrata govorila o problemima sa štitnom žlezdom, koja ni sada nije u najboljem redu.

- Srećna sam žena, imam sve što hoću. Imam problema sa zdravljem, ta štitnjača me ne sluša... To ne krijem, pričam, možda mogu nekom da pomognem. Pre dva dana sam išla da pregledam krv, nalazi su mi nikad gori. Nisam najbolje, ali se trudim. To najviše utiče na moje raspoloženje, kada mi hormoni nisu u balansu. Utiče to i na moju kožu. Trudim se da što više odmaram, da budem pozitivna i nadam se da će za mesec dana, kada budem išla na kontrolu, moji nalazi biti bolji - zaključuje jednom prilikom Rozga u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Takođe, u intervjuu za "Informer" otkrila je da se plaši kakva će se probuditi jer nekad bude jako natečena.

- Uvek se bojim kakva ću se probuditi, verovatno znate kakvi su problemi kada imate hašimoto, kada nalazi nisu najbolji. Nekad se probudim jako natečena. Imam dobrih i loših dana, sada nisam najbolje, terapiju su mi dali lekari, nadam se da će biti bolje. Ja nemam štitnu, imam upalu - hašimoto, koja je meni pojela štitnu. Nisam osoba koja paniči i dugo se borim sa tim, već 14, 15 godina sam na terapiji, a opet kad se takve situacije dese... -  rekla je tada i poručuje da je važno boriti se.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading