BOMBA ZA ČIŠĆENJE KRVNIH SUDOVA: Na prirodan način rešite se svih problema!

Autor: N.J.

Lifestyle

22.01.2023

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo piće je prava vitaminska bomba – spremite blender i par namirnica!

BOMBA ZA ČIŠĆENJE KRVNIH SUDOVA: Na prirodan način rešite se svih problema!

Foto: YouTube/Printscreen/simple food

Cvekla vam možda nije omiljena, ali ono što ona može da učini za vaš imunitet pravo je čudo! Bilo da ste malokrvni, prehlađeni ili da imate bilo koji drugi problem sa imunitetom, cvekla može značajno da pomogne da se problem bar delom reši. Bogata je kalcijumom, gvožđem i vitaminom A. Svi znaju da se ovo povrće obavezno prepisuju osobama koje su anemične. Mnogi smatraju da je cvekla nešto najbolje što možete da “priuštite” krvnim sudovima, jer ona utiče na snižavanje pritiska. Da bi cvekla imala pravog efekta, uz zdrav napitak morate konzumirati i druge kvalitetne namirnice.

Foto: pixabay.com

Sok od cvekle

Potrebna vam je jedna sveža cvekla, koju ćete očistiti i iseći na kolutove. Odnosno, u zavisnosti od toga koje jačine vam je bleder, na takve komade isecite cveklu da biste lakše samleli. Oljuštite jednu svežu šargarepu i dodajte u blender, pa onda umutite. Kada dođete do neke sitnije strukture, dodajte malo vode u smesu.

Foto: YouTube/ Simple Food

Izblendana cvekla nakon dodavanje vode

Smesa treba da izgleda kao na fotografiji iznad nakon dodavanja vode. Oljuštite mali deo đumbira i isecite ga na tri četiri manja kruga, pa dodajte u blender. Isto toliko dodajte i svežeg peršuna.  Tri čeri paradajza isecite na polovine i dodajte u blender takođe. Sada sve opet sameljite, pa nakon kraće pauze dodajte 70 mililitara vode. Smesu procedite. Utapkajte lepo kašikom, da sva tečnost izađe. Vaša vitaminska bomba je spremna, prenosi kanal “Simpl fud”.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading