OVO ŽENE NE PODNOSE KADA IM RADITE U KREVETU: Muškarci, biće vam žao, ali to je ISTINA

Autor:

Lifestyle

07.06.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ženski pol konačno priznao šta im smeta u intimnim odnosima.

OVO ŽENE NE PODNOSE KADA IM RADITE U KREVETU: Muškarci, biće vam žao, ali to je ISTINA

Foto: Shutterstock

Se*sualna intimnost između partnera predstavlja ključni deo njihovog odnosa, ali često ostaje neizgovorena tema. Internet anketa sprovedena među ženama otkrila je neka veoma interesantna saznanja o njihovim neprijatnim iskustvima u intimnom odnosu, ali i o njihovim tajnim željama koje bi volele da podele sa svojim partnerima.

Neprijatna iznenađenja i želje koje se često prećutkuju

Jedna od stvari koja je izazvala negativnu reakciju kod žena je neprestano ispitivanje da li im se nešto sviđa tokom se*sualnog čina. Takođe, mnoge su izrazile nelagodnost zbog pokušaja skidanja veša zubima, kao i želje muškaraca da ejakuliraju na njihovo lice, kosu ili oči. Ove želje, iako često prećutkivane, imaju potencijal da obogate intimni život i povežu partnere na dublji nivo.

Foto: Shutterstock

Šta žene ne vole u krevetu


Gruba predigra i neželjeni potezi tokom intimnog odnosa

Neki od muškaraca su naišli na negativne reakcije zbog grube predigre, preterane žurbe ili pokušaja da kopiraju poze iz po*nografskih filmova. Takođe, žene su izrazile nelagodnost zbog ponašanja partnera koji ih ujutru probude željom za intimnim odnosom dok se one još nisu ni probudile. Pored toga, žene su istakle da ih muškarci ne vole kada ih neprestano pitaju da li uživaju, kao i kada ih neprestano gledaju, te da zbog toga ne mogu da se opuste.

Ova anketa je osvetlila neke važne aspekte intimnog života žena, ali i istakla potrebu za otvorenim razgovorom između partnera kako bi se ispunile tajne želje i fantazije koje bi mogle da obogate njihov odnos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading