MLADA ODBILA DA JE OTAC ISPRATI DO MLADOŽENJE: Razlog će vas rasplakati, OVO se krije iza

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog jedne stvari odlučila je da "kazni" oca.

MLADA ODBILA DA JE OTAC ISPRATI DO MLADOŽENJE: Razlog će vas rasplakati, OVO se krije iza

Foto: shutterstock

Tužna mlada

Planiranje venčanja može biti izazovno, a posebno teško može biti da odlučite ko će biti kuma, deveruša, devojčica koja nosi cveće i ostale uloge koje su bitne na svadbi. Za mnoge mlade, izbor osobe koja će ih odvesti do oltara je jednostavan - tradicionalno, to čini otac. Međutim, jedna mlada odlučila je da njen otac ne zaslužuje tu "čast".

Mlada je objasnila da je odlučila da to mesto poveri svojoj majci, koja je uvek bila "nepokolebljiva podrška" u njenom životu. U postu na Reddit-u, mlada je napisala da je obavestila svog oca o ovoj odluci i da je on bio "slomljen".

Kako je navela, odnos sa ocem joj je oduvek bio komplikovan. Njihovi roditelji su se razveli kada je imala 10 godina, nakon čega otac nije bio često prisutan. Majka ju je uglavnom sama odgajala, te je mlada odlučila da je ona ta koja će je odvesti do oltara.

Mlada je priznala da su je njena braća i sestre optužili da je "prestroga" prema ocu i da bi trebalo da mu dozvoli da je odvede do oltara kako bi "popravila" njihov odnos. Međutim, ona želi da "počasti" svoju majku, ali istovremeno ne želi da "povredi" oca.

Foto: shutterstock

Mlada odbila da je otac doprati do mladoženje


Komentatori na postu podržali su mladu u odluci da ostane pri svom stavu. Mnogi su istakli da ona "nagrađuje" svoju majku za podršku, a ne "kažnjava" svog oca. Jedna osoba je napisala: "Ne kažnjavaš svog oca, već nagrađuješ svoju majku. Zašto ona ne bi imala svoj trenutak?" Drugi su dodali: "Tvoje venčanje, tvoj izbor. Osim toga, on nije bio tu za tebe kao roditelj, zašto bi onda imao čast da te odvede do oltara?"

Ovo je samo jedan od primera kako se tradicionalni običaji mogu menjati u skladu sa ličnim iskustvima i odnosima unutar porodice. Svakako, odluka o tome ko će vas odvesti do oltara je lična i treba je doneti nakon razmatranja svih važnih faktora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading