IMAM 28 GODINA I U KREVETU SAM BRZI GONZALES! Žene me obožavaju, a kad je najvažnije, ja im uvek uradiom OVO

Autor: Aleksandar Novaković

Lifestyle

29.05.2024

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi Britanac je očajan jer ima problema u krevetu, zbog čega ga sve devojke ostavljaju.

IMAM 28 GODINA I U KREVETU SAM  BRZI GONZALES! Žene me obožavaju, a kad je najvažnije, ja im uvek uradiom OVO

Foto: Shutterstock

- Ne mogu dugo da izdržim u krevetu, i to me uništava. Imam 28 godina i kažu mi da odlično izgledam. NIkada nisam morao preterano da se trudim da bih privukao žene, ali ne želim samo intimne odnose za jednu noć, već pravu, dužu vezu. Ali, najduža veza koju sam imao je trajala pet nedelja - priča on i nastavlja:

- Sve žene s kojima sam bio, brzo me ostavljaju jer naši intimni odnosi se završavaju pre nego što su i počeli, posle samo nekoliko sekundi. Logično, sve one su zbog toga frustrirane. Nikada mi to ne kažu, ali jasno mi je da je to glavni problem.

- Moja poslednja devojka je bila divna i delovalo je da je ta prava, ali prošle noći je posle još jednog fijaska u krevetu, usledio klasični "nisi ti problem, ja sam" govor, ali znao sam da laže. Sve je zbog toga što sam katastrofa u krevetu - iskren je Englez. 

Foto: Shuttertock

On je očajan zbog svog problema u krevetu

Odgovor terapeuta:

Dobra veza podrazumeva dobru konekciju, a ne samo intimne odnose. Ako verujete nekome, onda možete zajedno da naučite kako vaše telo funkcioniše i kako da kontrolišete preranu ejakulaciju.  

Nemojte da žurite sa dovođenjem žene u krevet, budite prvo sigurni da je vaš odnos dobar, a potom počnite da učite kako ona želi da je dodirujete.

Fokusiranje na nju može da bude od velike pomoći. Vodite računa da radite stvari koje njoj predstavljaju zadovoljstvo, i tek onda, kada ste oboje spremni, probajte da vodite ljubav.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading