PEVAČ U CELIBATU ŽIVI VEĆ DEVET GODINA: Neće ni da čuje za intimne odnose, a ovo je ŠOK RAZLOG

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je pravi razlog zašto nije imao intiman odnos devet godina!

PEVAČ U CELIBATU ŽIVI VEĆ DEVET GODINA: Neće ni da čuje za intimne odnose, a ovo je ŠOK RAZLOG

Foto: Instagram/ printscreen

Muzičar Leni Kravic, poznat po svojoj dugoj listi devojaka, sada se nalazi na duhovnom putovanju koje ga je navelo na apstinenciju od fizičke intimnosti dok ne pronađe "onu pravu". Ovaj iznenadni zaokret u njegovom životu povezuje sa očevim uticajem, NBC voditeljem vesti Saj Kravicom, koji je imao aferu dok je bio oženjen sa njegovom majkom, glumicom Roksi Roker.

Duhovno putovanje i celibat

Leni Kravic je otkrio da je nakon završetka braka sa glumicom Lisom Bonet 1993. godine, postao sličan svom ocu, postajući "igrač" i nezadovoljan takvim načinom života. Izjavio je da je godinama discipline i odgovornosti bilo potrebno da ne dopusti svojim željama da ga preplave. Kao rezultat toga, Kravic je odlučio da se posveti duhovnom putovanju i apstinira od fizičke intimnosti dok ne pronađe životnu partnerku, što je rezultiralo sa devet godina celibata.

Foto: Printscreen Instagram/lennykravitz

Muzičar koji je u celibatu


Disciplina u svakodnevnom životu

Kravic ističe da je njegov način života zasnovan na redovnim odlascima u teretanu i pravilnoj ishrani, te da zahteva puno napornog rada i discipline kako bi održavao zdravlje. Kao primer svoje discipline, istakao je situaciju kada je nakon celodnevnog rada odlučio da od 23 sata, umesto da večera, ode u teretanu i odradi 90-minutni trening u 2 sata ujutro. Naglasio je da je usklađivanje tela, uma i duha ključno za njega, te da želi da sva tri elementa budu uravnotežena.

Leni Kravic je svojim duhovnim putovanjem i odabirom celibata pokazao odlučnost i posvećenost svom novom načinu života. Njegova priča o transformaciji od promiskuiteta do duhovnog traganja inspirativna je i predstavlja zanimljivu promenu u životu jednog javnog lica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading