I MUŠKARCI SUMNJAJU U SEBE: Sedam najčešćih muških kompleksa

Autor: Aleksandar Novaković

Lifestyle

30.05.2024

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada se radi o kompleksima, ljudi uglavnom, i to potpuno neopravdano, prvo pomisle na žene.

I MUŠKARCI SUMNJAJU U SEBE: Sedam najčešćih muških kompleksa

Foto: Shutterstock

Međutim, i muškarci su veoma nesigurni u sebe, i pate zbog čitavog niza stvari.

Visina - kompleks nižeg rasta

Jedan od najvećih muških kompleksa je visina. Muškarci nižeg rasta često se osećaju nesigurno pored lepotica u vrtoglavim štiklama pa ako je i vaš dragi približno vaše visine, ne preterujte s potpeticama.

Moć novca i automobila

Automobili i novac su san gotovo svakog muškarca. U današnje vreme kada je fizički izgled nepravedno privlačniji od one prave unutrašnje lepote, muškarci se osećaju moćnije ako u datom trenutku spomenu kako su finansijski dobro situirani.

Nega lica, tela i kose

Iako je kozmetika tradicionalno smatrana ženskim područjem, sve više muškaraca otkriva čari glatke kože i sjajne mirisne kože. Većina muškaraca će rado isprobati proizvode za negu lica, tela i kose, iako vam to neće otvoreno priznati.

Foto: shutterstock

Muškarci su veoma opterećeni nekim stvarima

Kilogrami

Kilogrami su svakako nešto o čemu muškarci nerado pričaju, ali istraživanja su pokazala kako će 60 odsto muškaraca skinuti, a 40 odsto dodati kilograme, u zavisnosti od kompleksa mršavosti ili debljine.

Intimni odnosi 

Libido je vrlo jako oružje, posebno tokom muških razgovora. Upravo zbog toga vrlo često se u takvim pričama nađe i poneka laž. Naravno da će reći kako imaju zavidan intimni život, umesto da iskreno priznaju da je već pola godine kod njega "suša".

Kompleks vezan za veličinu polnog organa

Ovo područje zaista nije potrebno objašnjavati jer od pamtiveka je veličina polnog organa bila dokaz muškosti. Iako veličina ne garantuje kvalitet, muškarci će tvrditi suprotno bez obzira na mišljenje žena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading