OVAJ DEO TELA NEPOGREŠIVO POKAZUJE KAKAV STE LJUBAVNIK: Pogledajte u njega, otkriva SVE

Autor:

Lifestyle

08.05.2024

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li ste rođeni vođa? Kineska kultura otkriva tajnu dužine kažiprsta!

OVAJ DEO TELA NEPOGREŠIVO POKAZUJE KAKAV STE LJUBAVNIK: Pogledajte u njega, otkriva SVE

Foto: Shutterstock

Kineska kultura je poznata po svojim duboko ukorenjenim verovanjima i tradicijama, a jedno od zanimljivijih uverenja je ono koje povezuje oblik i dužinu nožnih prstiju sa karakternim osobinama osobe.

Palac: Pamet i kreativnost

Prema kineskom verovanju, duži palac otkriva osobu koja je pametna, kreativna i sposobna da se nosi sa životnim izazovima. Ovakve osobe su često dinamične i zanimljive kako u svakodnevnom životu, tako i u intimnim odnosima.


Kažiprst: Autoritet i dominacija

Dužina kažiprsta, prema kineskom verovanju, otkriva da li je osoba rođeni vođa. Nekada se verovalo da su žene sa dužim kažiprstom sklone dominaciji u vezama, što ih je činilo manje poželjnim za udaju.


Srednji prst: Duševno stanje i uspeh u karijeri

Kineska verovanja povezuju dužinu srednjeg prsta sa duševnim stanjem i životnom energijom osobe. Prema ovom verovanju, duži srednji prst ukazuje na veće šanse za uspeh u karijeri, dok kraći srednji prst simbolizuje bliskost porodice i prijatelja, prenosi "Espreso".

Foto: Shutterstock

Deo tela koji otkriva koliki ste ljubavnik


Domali prst: Brižnost i snažan karakter

Dužina i oblik domalog prsta otkrivaju da li je osoba brižna i osetljiva ili snažnog karaktera i samostalna. Kineska verovanja povezuju duži i ravan domali prst sa brižnošću i spremnošću da se pomogne, dok kratak domali prst simbolizuje jakog individualca koji teži sopstvenim uspesima.

Mali prst: Inteligencija i sklonost avanturama

Kineska verovanja o malom prstu ukazuju na osobu sklonu zabavi, vragolijama i avanturama. Takođe, sposobnost pomeranja malog prsta bez pomeranja drugih prstiju povezuje se sa sklonosti ka kratkotrajnim vezama i strastvenosti u ljubavnim odnosima.

Ova verovanja pružaju uvid u bogatu kinesku kulturu i tradiciju, kao i zanimljiv primer povezanosti fizičkih karakteristika sa osobinama ličnosti. Kroz ova verovanja, možemo bolje razumeti kako su se različite kulture razvijale i oblikovale tokom vekova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading