OVAKO ĆETE SAZNATI DA LI VAS PARTNER VARA: Ova metoda otkriva da li se desila AFERA

Autor:

Lifestyle

08.05.2024

00:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jeste li primetili ove znakove u vezi? Možda vas partner vara!

OVAKO ĆETE SAZNATI DA LI VAS PARTNER VARA: Ova metoda otkriva da li se desila AFERA

Foto: Shutterstock

Stručnjakinja za veze nedavno je podelila zanimljivu teoriju na TikToku, koristeći trougao kao ilustraciju. Prema njenom objašnjenju, osoba koja izbegava konflikte, označena kao tačka A na trouglu, može dodati treću osobu u odnos kada se povezanost u vezi suoči sa stresom. Ova treća osoba ne mora nužno biti ljubavnik ili ljubavnica u fizičkom smislu, već može predstavljati odnos koji se odražava i na poslovnu sferu.

Anksiozne reakcije u vezi

Kada se povezanost u vezi destabilizuje, počinju anksiozne reakcije. Partner koji se brine zbog problema u vezi, označen kao tačka B, može se suočiti sa izbegavanjem od strane partnera i nedostatkom adekvatnih odgovora na svoje potrebe. Ovo može dovesti do povlačenja u sebe, depresije ili anksioznosti.

Stručnjakinja naglašava da, prema njenom mišljenju, izbegavanje suočavanja sa problemima u vezi i izbegavanje partnera može biti jasan znak upozorenja da se prevara već dogodila ili da bi mogla da se desi, piše "24 sedam".

Foto: shutterstock

Stručnjakinja naglašava da, prema njenom mišljenju, izbegavanje suočavanja sa problemima u vezi i izbegavanje partnera može biti jasan znak upozorenja da se prevara već dogodila


Ovaj model analize odnosa može pružiti uvid u dinamiku veza i omogućiti prepoznavanje potencijalnih problema pre nego što eskaliraju. Pažljivo posmatranje znakova i komunikacija sa partnerom mogu biti od ključnog značaja za održavanje zdrave i stabilne veze.

Iako je važno imati na umu da svaka veza ima svoje specifičnosti i da je komunikacija ključna, teorija stručnjakinje za veze pruža interesantan model za razumevanje dinamike odnosa i prepoznavanje potencijalnih problema. Praćenje promena u ponašanju partnera i otvorena komunikacija mogu pomoći u očuvanju zdrave i srećne veze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading