PAKLENO IZNENAĐENJE: Hteo sam da iznenadim suprugu, sačekao sam je posle posla, a kad sam video s KIM se ljubi, pao mi je mrak na oči

Autor: Aleksandar Novaković

Lifestyle

24.04.2024

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sredovečni Britanac je prošao kroz pravu agoniju kada je na veoma bolan način saznao da ga supruga vara, i to sa mnogo mlađim muškarcem.

PAKLENO IZNENAĐENJE: Hteo sam da iznenadim suprugu, sačekao sam je posle posla, a kad sam video s KIM se ljubi, pao mi je mrak na oči

Foto: shutterstock

Da bi iznenadio suprugu, jedan Englez je odlučio da kupi karte za pozorište i sačeka je posle njenog posla.

- Ja imam 48, a moja supruga 46 godina. U braku smo 18 godina, i imamo dvoje dece od 15 i 21 godine. Sedeo sam taj dan u kafiću i čekao da supruga izađe iz zgrade. Kada sam je video, taman sam ustao i hteo da je pozovem, ona se okrenula i strastveno se poljubila s mladim nepoznatim muškarcem - priča on i nastavlja:

- Život mi se zgadio kad sam shvatio da me ona vara i da je njen ljubavnik godište našeg starijeg sina. Od šoka sam se sledio i stajao sam tako dok me njih dvoje nisu primetili. Otrčao sam u prvi pab i popio nekoliko piva - navodi Englez.

- Posle toga sam se suočio sa suprugom. On nije čak ni pokušavala da me laže, priznala je da ima aferu s kolegom, ali da to njoj ništa nije značilo i da se radilo samo o vođenju ljubavi. Tačno je da sam prethodnih nekoliko godina imao problema na poslu i da je moja žena trpela zbog toga. Zato sam i hteo da je iznenadim kako bih joj pokazao koliko cenim njeno strpljenje - kaže muškarac.

Foto: shutterstock

Nije siguran da li može da oprosti preljubu?

- Ona tvrdi da nije zaljubljena u svog ljubavnika, ali ja nisam siguran da li mogu da joj oprostim ovu izdaju - zaključio je prevareni muž.

Odgovor psihologa:

Ukoliko je ona spremna da se ponovo posveti vašem braku, možda biste mogli da razmislite o tome da joj date drugu šansu.

Ali oboje morate da budete iskreni i da utvrdite šta je krenulo naopako i kako da se izborite sa preljubom.

Sa druge strane, vi ste priznali da ste bili depresivni, ali to nikako ne može da bude opravdanje za njenu aferu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading