OVI ZNACI JASNO POKAZUJU DRUGIM LJUDIMA DA STE IMALI INTIMAN ODNOS: OVO vas odaje "NA KECA"

Autor:

Lifestyle

18.04.2024

01:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako primetite ove znakove, verovatno je osoba nedavno imala sjajan intiman život!

OVI ZNACI JASNO POKAZUJU DRUGIM LJUDIMA DA STE IMALI INTIMAN ODNOS: OVO vas odaje "NA KECA"

Foto: Shutterstock

Se*sualna aktivnost može imati značajan uticaj na naš izgled, raspoloženje i psihu. Postoje brojni znakovi koji mogu ukazivati na nedavni se*sualni odnos, a neki od njih su vrlo očigledni.

Vidljivi znakovi intimnog odnosa

Jedan od najlakših znakova koji može ukazivati na nedavni se*sualni odnos jeste osmeh. Osoba koja se smeje bez očiglednog razloga može ukazivati na to da se nešto lepo dogodilo u njenom intimnom životu. Studije su pokazale da je se*s pojačivač raspoloženja te da su osobe koje redovno upražnjavaju tu aktivnost često srećnije od onih koji to čine retko ili nikako.

Fizički znaci se*sualnog odnosa

Neki fizički znaci mogu takođe ukazivati na nedavni intimni odnos. Na primer, sjajna koža može biti rezultat pojačanog protoka krvi nakon intimne aktivnosti. Često ste možda čuli da je neko fantastično spavao nakon intimnog odnosa. Zapravo, dobar san je posledica intimne aktivnosti, prenosi "Espreso".

Foto: shutterstock

Kako drugi ljudi mogu primetiti da ste imali intiman odnos


Neodoljivi šarm i se*sualna privlačnost

Osobe koje uživaju u čestim se*sualnim odnosima mogu oslobađati feromone, hemikalije koje podstiču se*sualnu privlačnost prema drugima. Osim toga, napetost mišića i povećan protok krvi kroz telo tokom odnosa može rezultirati privlačnijim izgledom.

Se*sualna aktivnost može imati različite fizičke i emocionalne posledice, a ovi znakovi mogu pružiti uvid u to kako se*s utiče na naše telo, raspoloženje i psihu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading