MOJ MUŽ VOLI DA PRESPAVA KOD NAJBOLJE DRUGARICE: Ovo mu je IZGOVOR!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povremeno, žena se preispituje da li je u redu što on ide kod drugarice da spava.

MOJ MUŽ VOLI DA PRESPAVA KOD NAJBOLJE DRUGARICE: Ovo mu je IZGOVOR!

Foto: shutterstock

Ljubavne trojke su česte u intimnim i burnim odnosima. Jedna žena je odlučila da podeli u svojoj ispovesti za "San" sa kakvim izazovima se suočava sada kada je osam godina u braku sa suprugom. Tvrdi da se "plaši" jedne žene i da bi sa njom mogao da izgradi dublju bliskost. 

- Kaže da sam blesava svaki put kada to spomenem, ali ako još nisu spavali zajedno, bojim se da je to samo pitanje vremena. Ja imam 37 godina, moj muž ima 39 godina i zajedno smo osam. Imamo dvoje dece. Nedavno se zbližio sa ženom nakon što su se upoznali na školskom okupljanju - počela je priču ona.

Ono što je čudno je i da zna da njen suprug ponekad prespava kod "drugarice".

- U početku sam mislila da je to samo nevino, ali kada su se dani s njom brzo pretvorili u spavanje kod nje, znala sam da nešto nije u redu. Moj muž tvrdi da samo nadoknađuju izgubljeno, ali ja ne mogu da ne brinem da li imaju se*s. Čak i kada je sa mnom, on joj stalno šalje poruke - dodala je ona.

Foto: Shutterstock

Muž voli da prespava kod drugarice - ispovest

Savetnica kojoj se obratila tvrdi da je suprug ne poštuje.

- Iako bi trebalo da pokušate da ne donosite prebrzo zaključke o toj drugoj ženi, jasno je da vaš muž ne poštuje vaša osećanja. Malo je verovatno da bi neko ko planira aferu bio tako otvoren u vezi sa tim, ali to ne umanjuje činjenicu da ignoriše vašu vezu. Recite mu kako se osećate. Objasnite da ste zabrinuti za njegovo prijateljstvo i da biste cenili ako bi napravio korak unazad - poručila joj je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading